Mit gondoltok a kialakult helyzetről? Szülők véleményére is kíváncsi lennék.
Ha jól értettem, kéne a pénze, de bevágod a durcit, hogy ha nem ad, akkor megnézheti magát?
Hát így én se adnék.
Miután ezt nagyszüleimnek a saját szüleinek említettem ők is elküldték a fenébe,
Hát persze, aranyom. Megemlítetted a nagyinak, hogy a csajt, akit éppen tologatsz, apád pénzéből szeretnéd kényeztetni, erre a nagyi jóóóól leszidta a saját fiát. Hogyne, hihető.
Amikor én összeköltöztem a párommal, egyik szülő se érdeklődött a másik felől, hogy támogatnak-e. Nem értem, kinek mi köze hozzá, hogy ti mit csináltok. Az, hogy apukád szerint ez rossz ötlet, miben akadályoz ez titeket? Nem fogtok együtt élni, amíg azt nem mondja, hogy jó? Miért kell az ő jóváhagyása?
A pénze kell, mint támogatás?
Apukád meg van sértődve a válás miatt. Ami nem tetszik neki, hogy az anyukádnak sikerült új életet kezdenie, neki nem. Így a haragja/ sértettsége rátok is kivetül. Mivel elváltak, úgy gondolja, hogy nem csak anyukádtól, de tőletek, a gyerekeitektől is elvált. Nagyjából így látom a dolgot. Ez ellen sokat nem tudsz tenni, maximum annyit, hogy ignorálod te is őt, mint ahogy ő téged/ titeket. Később persze majd nagyot fog nézni, amikor szüksége lesz/ lenne rátok.
Többi hozzászóló: Egy igazi apa akkor is foglalkozik a gyerekeivel, ha válásra kerül a sor. A szülők támogatni szokták a gyereküket, teljesen mindegy, hány évesek. Ha nem is feltétlenül anyagilag, erkölcsileg mindenképp.
Én azért nem írok most erre érdemben, mert én egy idióta vagyok.
Az EGÉSZ lakásomat odaadtam a gyerekemnek és én mentem albérletbe, mert nekik gyerekkel nehézkesebb lett volna.
Mit ne mondjak, úgy megbántam, mint a kutya, aki hetet kölykezett! (... és nem az albérlet miatt!)
Kilences, értő olvasás.
Kérdező: Ha jól értelmezem, akkor egyrészt a pároddal, másrészt az összeköltözéssel van baja apukdnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!