Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Eltúloznám, más mit gondol...

Eltúloznám, más mit gondol erről a helyzetről?

Figyelt kérdés

Először is az a problémám, hogy anyum úgy mossa ki a ruhákat, hogy teleteszi minden szerrel, amit nem bírok, tehát az elején leszögeztem, hogy nekem ne mossa ki a ruháimat, mert irritál a szaguk, én kimosom.

Aztán kimosom, kiterítem benn a szobában, mivel a fehér ruhákon minden bogárpiszok meglátszik, erre anyum fogja és kiviszi, mert jaj kinn gyorsabban szárad, aztán utána moshaton ki megint, annyira foltosak.

Ha pedig látja, hogy száraz az ingem, megint fogja magát, beviszi a szobájukba, hogy ő kivasalja. A probléma csak az, hogy úgy vasalja ki őket, hogy ahogy a vasalóból láspriccolja a vizet, ugyancsak foltos marad a kezdhetem előröl az egészet.

Most persze haragszik rám anyum, hogy nekem semmit nem lehet jól csinálni, mindennel bajom van.

2018. aug. 28. 10:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nem túlzod el.Dehát az anyukák/anyósok már csak ilyenek,szeretnek mindent ők csinálni,holott én sem értem miért baj az,ha valamit Te magadnak szeretnél "intézni". Meg kell neki mondani szépen,el kell magyarázni,ha nem érti meg akkor sajnos kicsit durvábbnak kell lenni. Nekem pl anyum azt nem bírta ki sokáig,hogy ne pakoljon a szobámban.Gyűlölöm ha bemegy és amit ő szennyesnek gondol azt kiviszi,kimossa vagy pakolászik...addig addig húzta az agyamat míg jó csúnyán meg nem mondtam neki hogy fejezze be mert k**vára felidegesít,én sem megyek az ő hálójukba "lecsekkolni" hogy mit lehet pakolni...akkor kicsit megsértődött se nem érdekelt,mert ha elkezdtem volna mondani neki,hogy jajj hát nem úgy gondoltam,csak hirtelen ideges lettem satöbbi, akkor ugyanúgy folytatná. Szóval hagy sértődjön csak meg,majd kiheveri :D
2018. aug. 28. 11:14
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem eltúlzod. Abban igazad van, hogy ha te szeretnéd mosni, vasalni, akkor ne nyúljon hozzá, majd te megcsinálod. De valóban nem lesz semmi baja attól, ha a szabadban száraz. Nem is jó bepárásítani a lakást, főleg tök melegben.
2018. aug. 28. 11:34
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

Bent a szobában elvileg tilos is lenne teregetni, mert annyi pára marad, hogy a legtöbb esetben ez a falak penészesedésének a problémája.

Föleg jó idöben fontos, gyorsan szabad levegön szárítani.

Nem tudom milyen helyen laksz, de a fehér ruháinkra egy darab bogár nem száll, és folotos sem lesz.

2018. aug. 28. 11:43
 4/11 A kérdező kommentje:
#2- most mondom, hogy tiszta légyszaros lesz, ha kinn szárad, te meg erre azzal jössz, hogy nem lesz semmi baja, ha kinn szárad 🤣
2018. aug. 28. 11:54
 5/11 A kérdező kommentje:
Kertes házban lakunk, szóval ilyen tízessével dongják a legyek a ruhákat
2018. aug. 28. 11:55
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Mi is kertes házban lakunk, de nem dongják a legyek a ruhákat.Ez akkor van, ha valami állatot tartotok a közelben. Disznó, tehén stb. De szerintem még akkor sem a ruhákra mennek. Na mindegy. Vegyél egy szárítógépet, és a dolog meg van oldva.
2018. aug. 28. 12:03
 7/11 anonim ***** válasza:
97%

Rossz helyen van a szárító. A legyek az árnyékos, fák alatti helyeket, teraszokat kedvelik. A ruha pedig szellős, napos helyen szárad gyorsan. Pl. Az udvar középén.

Ha csak nem egy disznófarm közepén éltek, akkor nincs annyi légy, hogy egy óra alatt összexarja a ruhád.

A vasalóba desztillált vizet, vagy direkt vasalófolyadékot szabad tenni, ami folt mentesen szárad.

Úgyhogy ez tényleg csak hiszti, és neked nem jó semmi.

Miért nem te vasalod ki, ha ennyire kényes vagy?

2018. aug. 28. 12:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Fura helyen laktok, nálunk semmi piszok nem lesz a száradó ruhákon :D
2018. aug. 28. 14:54
 9/11 anonim ***** válasza:
91%
Költzz el problem solved..
2018. aug. 28. 22:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Kérdező..

Masodik szomszédnak vannak disznói, egy masiknak pedig kecskéi, nekünk meg tyúkok. Mégsem volt soha olyan problémam, hogy az ingeimet teleszrták volna a bogarak. Merre laksz?

Tény, hogy néha van 1-1 pötty, de az esetek 80%-ban nincs rajtuk semmi, de, ha van pl nedves törlővel siman leszedhető.

2018. aug. 28. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!