Eltúloznám, más mit gondol erről a helyzetről?
Először is az a problémám, hogy anyum úgy mossa ki a ruhákat, hogy teleteszi minden szerrel, amit nem bírok, tehát az elején leszögeztem, hogy nekem ne mossa ki a ruháimat, mert irritál a szaguk, én kimosom.
Aztán kimosom, kiterítem benn a szobában, mivel a fehér ruhákon minden bogárpiszok meglátszik, erre anyum fogja és kiviszi, mert jaj kinn gyorsabban szárad, aztán utána moshaton ki megint, annyira foltosak.
Ha pedig látja, hogy száraz az ingem, megint fogja magát, beviszi a szobájukba, hogy ő kivasalja. A probléma csak az, hogy úgy vasalja ki őket, hogy ahogy a vasalóból láspriccolja a vizet, ugyancsak foltos marad a kezdhetem előröl az egészet.
Most persze haragszik rám anyum, hogy nekem semmit nem lehet jól csinálni, mindennel bajom van.
Cseppet hiszti.
Van szárítógépünk, de nyáron nem használjuk kivéve ha tényleg gyorsan kell valami tisztán és szárazon.
Kint szoktunk teregetni, kutya baja a ruháknak. Tűző napon, udvar közepén nem száll rá semmi, pillanatok alatt szépen megszárad. A legnagyobb probléma az lehet ha a könnyebb dolgokat lefújja a szél, de ezt csipesszel könnyen orvosoltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!