Kívülálló véleményére lennék kíváncsi! Szerinted kinek van igaza?
neked van igazad
és ez nem fog javulni, hacsak nem teszel valami drasztikusat (és még úgy sem biztos)
Nekem egy ilyen helyzet miatt lett vége tavaly decemberben a kapcsolatomnak! Majd 30 évesen semmit nem tudott felmutatni én meg güzültem!
Ez a hozzáállás meg, h meg fogod bánni, ha elhagyod őt....Nem gondolom, h te járnál rosszul!
Attól tartok, hogy ez nem fog megváltozni.
Értem, hogy nem a jövedelmének a nagysága zavar, hanem a munkához való hozzáállása. Kényelmesen elvan, Te jól keresel, úgy gondolja, hogy ráér még. Éli melletted a legényléletét, mintha a mama szoknyája mellett élne.
Sajnos a mai kor tipikusan felelőtlen alakja.
Ráadásul érzelmileg akar zsarolni, ahelyett, hogy férfi módra minden munkát vállalna a tanulás, szellemi munka mellett, hogy egyről kettőre jussatok?
Nem állítom, hogy ő olyan, de nekem innen úgy tűnik, hogy ha elhagyod, akkor a következő partnernél folytatja ugyanez, míg az is el nem hagyja, aztán így tovább.
Ne hagyd magad zsarolni, mert aztán azon kapod magad, hogy ott állsz egy meg nem értett "Bay Alex"-szel a nyakadon, ott nyavalyog a szoknyádra ülve. Így pillanatok alatt szépen elszállnak feletted az évek. Alapvető, hogy egy férfi életképes-e egy kapcsolaton belül. Van-e felelősségtudata. A társadnak, úgy tűnik ebből még van mit behoznia.
Sajnos a fenyegetésed semmit nem fog érni,ahogy eddig se.
Milyen végzetsége van?
Ez nálatok így megy?
Eteted míg tanul s a cél előtt kidobod?
S majd más nő aratja le a babért?
Hát ha neked ez a jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!