A kívülálló szemével adnátok tanácsot mit tegyek a továbbiakban?
38 éves nö vagyok. Külföldre mentem férjhez 6 évvel ezelött. Tegnap volt egy csúnya veszekedésünk és a férjem azt vágta a fejemhez, hogy menjek el nyugodtan, ilyet mint én vagyok mindenhol lehet talàlni. Még különbet is. Stb, stb.
Szóval mivel ez már nem az elsö volt, ezért úgy döntöttem egyedül építem tovább az életemet. Neki még nem mondtam.
Viszont mit tegyek? Ide nem köt semmi és senki. Miatta jöttem ki. És a fizetésemböl egyedül nem tudnék megélni, lakást bérelni.
Ha visszamegyek MO-ra munkàt kell keresnem. Semmi garancia, hogy kapok is. Ès egy darabig biztos az anyámmal kellene élnem, ami újabb konfliktus forrás lenne.
Ti mit tennétek? Maradjak itt és próbáljak egyedül megélni barátok és család nélkül? De legalàbb itt van munkàm. Vagy cuccoljak haza anyához és kezdjek neki otthon munkát keresni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!