Normális, hogy ezen kiakadtam?
Figyelt kérdés
Anyukám tegnap egy különleges ajándékot kapott tőlem, egyedit, és személyre szólót, a kedvenc írójának az aláírását. Ma reggel benyitott hozzám, hogy miért nincs szaloncukor, és elkezdte enni az én doboz szaloncukromat, én kértem, hogy ne, mert 1 évig nem lesz ilyen, és a kedvencem. Adtam más édességeket, konkrétan ezerféle édesség van, de neki egyik sem jó. Sőt, azt is mondta, hogy karácsonykor miért nincs édesség. Mondta ezt azok után, hogy konkrétan úszik a konyha az édességekben. Kommolyan azon gondolkozom, hogy visszaveszem az aláírást, és nem kap soha többé semmit, ha ilyen hisztis és telhetetlen. Megjegyzem, hogy nem csak az aláírást kapta, hanem sokminden mást is. Viszont lehet, túlreagálom, azért tettem fel a kérdést.tegnapelőtt 10:53
41/45 anonim válasza:
Persze, több rúd bejglit betolt hajnalban...Ezt ki hiszi el, most komolyan? Amúgy vettél volna két csomaggal a "te" szaloncukrodból, akkor jutott volna mindenkinek. Mondjuk arról is megvan a véleményem, hogy a saját édesanyádtól sajnálsz egy nyomorék édességet...
42/45 anonim válasza:
Ki neked az anyád, Rasputia Latimore hogy ennyit zabál?
43/45 anonim válasza:
Mondjuk, hogyha a vendégem ilyen pofátlan lenne, mint anyád - vagy mint pl az anyósom -, akkor aznap szépen ülne fel a vonatra és mehetne haza.
44/45 anonim válasza:
41-es, pl az én anyámnál az ebéd ott kezdődik, hogy 500 gr tészta meg pörkölt, és ezután még sütemény.
De unokabátyám simán megeszik egy gáztepsinyi zserbót úgy félóra alatt, szóval nem kell ennyire hitetlenkedni.
45/45 anonim válasza:
#44 Az unokabátyád férfiból van, fiatal is. Azt viszont erősen kétlem, hogy egy idős asszony betol több rúd bejglit. Ahigy idődödik az ember ráadásul egyre kevesebbet eszik. De még ha így is volt, szerintem akkor is gusztustalan a saját anyukádtól sajnálni bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!