Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy ezen kiakadtam?

Normális, hogy ezen kiakadtam?

Figyelt kérdés
Anyukám tegnap egy különleges ajándékot kapott tőlem, egyedit, és személyre szólót, a kedvenc írójának az aláírását. Ma reggel benyitott hozzám, hogy miért nincs szaloncukor, és elkezdte enni az én doboz szaloncukromat, én kértem, hogy ne, mert 1 évig nem lesz ilyen, és a kedvencem. Adtam más édességeket, konkrétan ezerféle édesség van, de neki egyik sem jó. Sőt, azt is mondta, hogy karácsonykor miért nincs édesség. Mondta ezt azok után, hogy konkrétan úszik a konyha az édességekben. Kommolyan azon gondolkozom, hogy visszaveszem az aláírást, és nem kap soha többé semmit, ha ilyen hisztis és telhetetlen. Megjegyzem, hogy nem csak az aláírást kapta, hanem sokminden mást is. Viszont lehet, túlreagálom, azért tettem fel a kérdést.
ma 10:53
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
45%
Bele na halj, hogy eszik a szaloncukrodból, baxxus. Az a normalis, ha anyad akad ki rajtad.
ma 10:55
 2/39 A kérdező kommentje:
Szóval szerinted normális, hogy reggel köszönés nélkül rámtöri az ajtót, felháborodva, hogy a szaloncukor...igen, igazad van, így kell ezt csinálni.
ma 10:56
 3/39 anonim ***** válasza:
71%
Ez: "Ma reggel benyitott hozzám, hogy miért nincs szaloncukor..." és ez "reggel köszönés nélkül rámtöri az ajtót, felháborodva, hogy a szaloncukor." nem ugyanaz. Amúgy meg ha nem volt szaloncukor, akkor neked honnan volt mégis?
ma 10:58
 4/39 anonim ***** válasza:
32%
Durva, mik vannak..
ma 11:01
 5/39 anonim ***** válasza:
83%
Tedd el azt a rohadt szaloncukrot, ha ennyire sajnálod. Ennyire nem kell túlreagálni.
ma 11:02
 6/39 anonim ***** válasza:
82%
költözz el, akkor nem tud rád nyitni amikor akar.
ma 11:07
 7/39 A kérdező kommentje:
Az összes rúd bejglit is megette még hajnalban, azért pl. nem szóltam egy szót sem, pedig én is szerettem volna enni belőle. És ezért is bosszant, hogy még ezek után követelőzik, hogy még ezt, meg még azt. De oké, megértettem, csak és kizárólag minden az övé, én nem számítok. Mellesleg mindent én vettem, minden az én pénzemből van, anyukám egy fillért nem adott bele semmibe. Nem várom el, nem erről van szó, de engem az is felháborít, hogy valaki nulla ft-ot ad bele a dolgokba, és a seggét iderakja és kizabál mindenből, és még neki áll feljebb.
ma 11:08
 8/39 A kérdező kommentje:
Nem élünk együtt, csak meghívtam magamhoz karácsonyozni. Az meg, hogy a saját szobámban mit dugdosok, na ahhoz senkinek semmi köze.
ma 11:09
 9/39 anonim ***** válasza:
28%
Túlreagálod. Szerintem alap, hogy az édességeket megosztjuk a velünk egy háztartásban élőkkel. Én max. olyat szoktam kérni, hogy mondjuk most karácsony este előtt ne egyenek valamiből (max. 1-2 szeletet), ne legyen az, hogy karácsonyra el is fogy. Meg a szaloncukor a fán ki van számolva, mindenkinek naponta egy jut vízkeresztig.
ma 11:10
 10/39 anonim ***** válasza:
80%

Engem is zavart volna.

Azért mert van 100 másik édesség, de neki pont az enyém kell.

Ha ennyire szereti akkor miért nem vett magának? Vagy ha az ajándékom volt a szaloncukor és úgy vesz belőle az még rosszabb.

Ha valami az enyém és megkínálom az oké, de bejön és vesz belőle... hát zavarna

Kövi karácsonyra kapna egy zacskó szaloncukorot és kész.

Bár akkor valami mást találna ki mit vesz el tőlem, miért jön be hozzám.

Tedd el a párna alá a szaloncukrot, ne is lássa.

Bár amúgy így alakul ki a zugevés.

Az egész házban csak neked, a te szobádban van szaloncukor?

ma 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!