Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy ezen kiakadtam?

Normális, hogy ezen kiakadtam?

Figyelt kérdés
Anyukám tegnap egy különleges ajándékot kapott tőlem, egyedit, és személyre szólót, a kedvenc írójának az aláírását. Ma reggel benyitott hozzám, hogy miért nincs szaloncukor, és elkezdte enni az én doboz szaloncukromat, én kértem, hogy ne, mert 1 évig nem lesz ilyen, és a kedvencem. Adtam más édességeket, konkrétan ezerféle édesség van, de neki egyik sem jó. Sőt, azt is mondta, hogy karácsonykor miért nincs édesség. Mondta ezt azok után, hogy konkrétan úszik a konyha az édességekben. Kommolyan azon gondolkozom, hogy visszaveszem az aláírást, és nem kap soha többé semmit, ha ilyen hisztis és telhetetlen. Megjegyzem, hogy nem csak az aláírást kapta, hanem sokminden mást is. Viszont lehet, túlreagálom, azért tettem fel a kérdést.
tegnap 10:53
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
90%
Akkor zavard haza, máskor ne hívd meg. Nyugisabb lenne nélküle karácsonyoznod.
tegnap 11:11
 12/45 anonim ***** válasza:
54%

Na akkor jövőre nem kell meghívni.

Mondjuk anyud is megtanulhatot volna vendégként viselkedni ennyi idősen. Nem otthon van.

tegnap 11:12
 13/45 anonim ***** válasza:
69%

Tehát különélő, nagykorú felnőtt nő vagy, saját lakással. Sütöttél több bejglit is, ezt anyad mind megette hajnalban. Vettél szaloncukrot magadnak, amit a szobadban rejtegettél, annak ellenére hogy a saját lakasodban élsz.

Mesélj még,

tegnap 11:13
 14/45 anonim ***** válasza:
88%
Hogy lehet több rúd bejglit megenni hajnalban, és utána még szaloncukrot is, közben meg reklamálni, hogy nincs édesség? Kamu.
tegnap 11:15
 15/45 anonim ***** válasza:
75%
Anyuci hol málnát eszik, hol bejglit, hol szaloncukrot. Többire nem emlékszem.
tegnap 11:24
 16/45 anonim ***** válasza:
72%
Kamu. Ha dugdostad, honnan tudta anyád hogy van szaloncukor a szobádban, és hol kell keresni?
tegnap 11:25
 17/45 A kérdező kommentje:
Bárcsak kamu lenne...de nem az. 12-es, megfogtad a lényeget, én is így gondolom.
tegnap 11:26
 18/45 anonim ***** válasza:
28%
Ha nem kamu, akkor áruld már el, miért a hálószobában dugdosod az egy doboz szaloncukrot, ha külön lakásban élsz anyadrol? Nameg amúgy is, miért kell előle dugdosni?
tegnap 11:32
 19/45 anonim ***** válasza:
76%

Én karácsonyra magamnak vettem egy doboz milkás szaloncukrot, amit kifejezetten csak magamnak vettem.

Vettem mellé több másik fajtát, ízűt, mindegyik minőségi de olcsobb minr a milka (sajnos nem engedhetem meg magamnak hogy több dobozzal vegyek belőle), azokat a konyhába nappaliba ki tettem egy tálba és bárki nyugodtan vehet belőle.

Egyedül a milka doboz szaloncukrot vittem be a szobámba hogy abból csak én eszek, vagy azok akiket megkínálok, és ők is csak 2-3at nem addig eszik amíg látják.

Szóval van olyan eset amikor q szaloncukor a szobába van, nem a közös helyiségben

tegnap 11:38
 20/45 anonim ***** válasza:
79%

Jó nagydarab anyád lehet. Engem 2 szelet bejgli is eltelít

Ő meg több, egész bejglit is betol egyszerre, mellé szaloncukor...

tegnap 11:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!