Mit reagáltál volna? Normális hogy ennyire kiakadtak?
A hétvégét a nagyszüleimmel töltöm. Nagyon jó velük a kapcsolatom egyébként.
Nagyapám nagy harci kakas fanatikus. már nem úgy hogy harcoltat, de már vagy 30 éve vannak neki és egyszerűen imádja őket. A kakasok meg csak ővele nem agresszívek.
Szóval ma együtt takarítottuk az ólat, erre nekem jött a kakas. (Ami amúgy elvileg el van különítve a többitől) Próbáltam elhajtani de nem ment így belerúgtam hogy menjen már odébb. Sajnos túl nagyot rúgtam és szegénynek eltört a lába. Már eléggé bánom, de egy sajnálommal már nem tudom vissza hozni. Nagyapám nem szidott le annyira de elég szomorú.
A szüleim viszont egy teljes balhét levágtak, elmondtak mindennek. Nagyon kiakadtak. 1 hónap szobafogságot kaptam meg elvették a telefonom (a nagymamám "harcolta" vissza) de egy idejig se gép se net nem lesz.
Ezt nem értem ekkora tragédia azért nem történt
Harci kakas... ez legális úgy egyébként? Nem úgy hangzik...
Meg ne téged küldjön már be takarítani, ha csak vele nem agresszívak...
Imádom ezt a nagy állatvédő szívét mindenkinek XD
Gondolom ha nektek megy egy kakas, akkor ti csak álltok elébe szelíden, és türelmesen várjátok, amíg szétcsipkedi az arcotokat, mert hát állatokat csúnya dolog bántani. A végén meg még meg is simogatjátok.
Arról nem beszélve, hogy ez egy HARCI KAKAS. A harcoltatások során gondolom nagyobb sérüléseket is elszenved, valamint aki ilyen állatot tart ilyen célra, azt tisztában van a lehetséges sérülésekkel.
Utolso..nem megy az erto olvasas? NEM harcoltatta oket!! A kakasokban alapbol van nemi agresszio..
En sem ugrok be az allatkertbe a pavianokhoz, mert lehet megtepnenek. Jobb a bekesseg, tehat nem megyunk egymas teruletere. A kerdezo ezt benezte..igy jart. Maskor okosabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!