Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagáltál volna? Normális...

Mit reagáltál volna? Normális hogy ennyire kiakadtak?

Figyelt kérdés

A hétvégét a nagyszüleimmel töltöm. Nagyon jó velük a kapcsolatom egyébként.

Nagyapám nagy harci kakas fanatikus. már nem úgy hogy harcoltat, de már vagy 30 éve vannak neki és egyszerűen imádja őket. A kakasok meg csak ővele nem agresszívek.

Szóval ma együtt takarítottuk az ólat, erre nekem jött a kakas. (Ami amúgy elvileg el van különítve a többitől) Próbáltam elhajtani de nem ment így belerúgtam hogy menjen már odébb. Sajnos túl nagyot rúgtam és szegénynek eltört a lába. Már eléggé bánom, de egy sajnálommal már nem tudom vissza hozni. Nagyapám nem szidott le annyira de elég szomorú.

A szüleim viszont egy teljes balhét levágtak, elmondtak mindennek. Nagyon kiakadtak. 1 hónap szobafogságot kaptam meg elvették a telefonom (a nagymamám "harcolta" vissza) de egy idejig se gép se net nem lesz.

Ezt nem értem ekkora tragédia azért nem történt

2019. márc. 9. 19:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%

A nagyszüleid valószínűleg azért nem haragudtak, mert tudják, hogy az ő hibájuk volt.

"Ami amúgy elvileg el van különítve a többitől"

Ha en megkérem az unokámat, hogy segítsen kitakarítani egy emberre veszélyes állat ketrecét (és ez most tök mindegy, hogy egy kakas vagy egy bengáli tigris), az a minimum, hogy 2x ellenőrzöm, hogy el van e zárva az állat és nincs veszélyben az unokám.

Töled pedig természetes védekező reakció volt, hogy oda rúgtál, mivel egy harci kakast nem legyezgetünk a kezünkkel, hogy hess innen.

Ezt kéne a nagyszüleidnek tudatosítani a szüleidben, hogy az ő hibájuk volt es tisztában vannak ezzel.

2019. márc. 9. 20:18
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Merges kakas No.1. Ezt ird be a youtube-ba. Igy kellett volna hasznalnod a labad, nem pedig izombol...
2019. márc. 9. 20:24
 13/20 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nem normális, hogy ennyire kiakadtak. Neked ment egy harci kakas, meg akartad védeni magad - teljesen érthető okból. Szerencsétlen dolog, hogy eltört a jószág lába, de attól még teljesen érthető, ahogy reagáltál. Ha ezért a szüleid haragszanak rád, akkor igen nagy bajok vannak a fejükben.

Amúgy mi lett a kakassal? Menthető a lába vagy ment a levesbe? (lol, bocsi)

Komolyan kérdezem.

2019. márc. 9. 20:57
 14/20 anonim ***** válasza:
84%

A harci kakas egy baromfi fajta, nem harcoltatott kakas!!!

Anyudék túlreagálták, itt a te épséged lett volna az első. Inkább a kakas lába, mint a te szemed...

2019. márc. 9. 21:23
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
Hát én rákerestem most erre a harci kakasra, én sem lennék boldog ha nekem jönne. Ha elborul egy állat agya azt nem szeded le magadról, akármekkora is. Adrenalin, nagyot üt / csíp a kakas, ha ráadásul ólat takarított, valószínűleg zárt térben volt, ahonnan nem szaladsz csak úgy világba ha neked megy az állat. Persze sajnálja mindenki, hiszen valószínűleg fájdalmai vannak, de megbánta az unoka bőven. Messziről persze vicces hogy jaj megtámadta egy kakas bele ne haljon - én egy poloskától is kegyetlenül bepánikolok. Nem volt jól elzárva az állat, ha kiabált a kérdező, sem ment senki a segítségére, hát tette, amit jónak gondolt az adott pillanatban. Nem direkt ment oda bántani a kakast, nem érdemel szerintem ekkora büntetést.
2019. márc. 9. 22:56
 16/20 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem normális dolog hogy kiakadtak. Jó hogy megvédted magad. Azt várták volna hogy ölbetett kézzel hagyjad hogy megcsípjen? Ne okold magad emiatt, a hirtelen pánik miatt persze hogy nem tudtad hogy mekkorát szabad belerúgni. Nem kellett volna a szüleidnek így kiakadniuk, hiszen nem is övék a kakas
2019. márc. 10. 00:06
 17/20 anonim ***** válasza:
25%
Mi lett szegény kokassal?
2019. márc. 10. 00:43
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid hisztije felesleges. Akinek nem a saját testi épsége a fontosabb egy ilyen esetben, az pedig egy életképtelen idióta. Én imádom az állatokat, vegán vagyok (tehát növényi étrenden élek, ezen felül nem használok olyan termékeket, amiket állatokon teszteltek vagy állati eredetű összetevői vannak, nem hordok szőrmét, bőrt stb), tehát nem a levegőbe beszélek, de egy ilyen esetben nehogy már a jogos önvédelmet gyakorló kérdező torkának kelljen esni! Ez nonszensz.
2019. márc. 10. 10:12
 19/20 anonim ***** válasza:
7%
Nem az a baj, hogy vedte magat, hanem az, hogy izombol rugott!!!
2019. márc. 10. 10:42
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha az én gyerekemet megtámadná egy kakas, az másnap már a leveses fazékban végezné.
2019. márc. 10. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!