Mit reagáltál volna? Normális hogy ennyire kiakadtak?
A hétvégét a nagyszüleimmel töltöm. Nagyon jó velük a kapcsolatom egyébként.
Nagyapám nagy harci kakas fanatikus. már nem úgy hogy harcoltat, de már vagy 30 éve vannak neki és egyszerűen imádja őket. A kakasok meg csak ővele nem agresszívek.
Szóval ma együtt takarítottuk az ólat, erre nekem jött a kakas. (Ami amúgy elvileg el van különítve a többitől) Próbáltam elhajtani de nem ment így belerúgtam hogy menjen már odébb. Sajnos túl nagyot rúgtam és szegénynek eltört a lába. Már eléggé bánom, de egy sajnálommal már nem tudom vissza hozni. Nagyapám nem szidott le annyira de elég szomorú.
A szüleim viszont egy teljes balhét levágtak, elmondtak mindennek. Nagyon kiakadtak. 1 hónap szobafogságot kaptam meg elvették a telefonom (a nagymamám "harcolta" vissza) de egy idejig se gép se net nem lesz.
Ezt nem értem ekkora tragédia azért nem történt
A nagyszüleid valószínűleg azért nem haragudtak, mert tudják, hogy az ő hibájuk volt.
"Ami amúgy elvileg el van különítve a többitől"
Ha en megkérem az unokámat, hogy segítsen kitakarítani egy emberre veszélyes állat ketrecét (és ez most tök mindegy, hogy egy kakas vagy egy bengáli tigris), az a minimum, hogy 2x ellenőrzöm, hogy el van e zárva az állat és nincs veszélyben az unokám.
Töled pedig természetes védekező reakció volt, hogy oda rúgtál, mivel egy harci kakast nem legyezgetünk a kezünkkel, hogy hess innen.
Ezt kéne a nagyszüleidnek tudatosítani a szüleidben, hogy az ő hibájuk volt es tisztában vannak ezzel.
Szerintem nem normális, hogy ennyire kiakadtak. Neked ment egy harci kakas, meg akartad védeni magad - teljesen érthető okból. Szerencsétlen dolog, hogy eltört a jószág lába, de attól még teljesen érthető, ahogy reagáltál. Ha ezért a szüleid haragszanak rád, akkor igen nagy bajok vannak a fejükben.
Amúgy mi lett a kakassal? Menthető a lába vagy ment a levesbe? (lol, bocsi)
Komolyan kérdezem.
A harci kakas egy baromfi fajta, nem harcoltatott kakas!!!
Anyudék túlreagálták, itt a te épséged lett volna az első. Inkább a kakas lába, mint a te szemed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!