"Nehogy megfertőz minket, b*zdmeg! ". Te hogyan reagáltál volna rá?
Figyelt kérdés
A barátom apukája tette ezt a kedves kijelentést nekem, mert meg vagyok fázva és úgy aludtam náluk( este felé jött ki rajtam, nem tudtam volna már haza menni sem, mert nem volt buszom) . Nem is tudtam mit válaszolni, ezután pedig nagyon kellemetlenül éreztem magam. Sajnos nem ez volt az első ilyen jellegű beszólása és vannak egyéb dolgai is velem szemben...2013. szept. 7. 23:02
1/25 anonim válasza:
nekem egyszer anyámnak mondta apám én is hallottam hogy: " vidd mán' ezt el innen még a végén megfertőz" ( az "ezt" voltam én amikor kicsi voltam
2/25 anonim válasza:
És a barátod erre mit szólt? Megvédett téged?
4/25 anonim válasza:
Ezentúl intézd úgy a dolgaid, hogy ne aludj ott, sőt találkozhattok valami parkban is, nálatok....
6/25 A kérdező kommentje:
Pont nem volt a közelben. Természetesen nekem adott igazat.
Sajnos már úgy vagyok vele, hogy nem is szívesen megyek hozzájuk. Mert amiket csinál,... mindegy nem is írom.
2013. szept. 7. 23:20
7/25 anonim válasza:
Attól függ hogyan mondta. Lehet hogy csak hülyült. De am írd le hogy mit csinál még.
8/25 A kérdező kommentje:
Pl. Wc-és után mindig megkérdezi, hogy jól lehúztam -e, nem maradt ott semmi. Többször is bement utánam a fürdőszobába, hogy nem hagytam ott valamit. Ellenőrzi, hogy van -e valahol hajszál és, hogy vajon rendesen feltöröltem. Múltkor azt kérte, hogy a szivacsát amit a kád szélén tart, tusolás után csavarjam ki...hát, attól kicsit felfordult a gyomrom.
2013. szept. 7. 23:32
9/25 A kérdező kommentje:
#7-es válaszoló : Sajnos, nekem úgy tűnt.
#8-as válaszoló: ...inkább tartod volna magadban a hülyeségedet.
2013. szept. 7. 23:35
10/25 A kérdező kommentje:
nekem nem úgy tűnt*
2013. szept. 7. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!