"Nehogy megfertőz minket, b*zdmeg! ". Te hogyan reagáltál volna rá?
23:29hez én is hozzátennék. Lényegtelen az utolsó busz... ha a barátom átjön hozzánk délután, láthatóan semmi baja, majd este felszökik a láza (van ilyen), akkor biztos nem küldöm haza este busszal, vagy akár történjen ez délután, akkor sem. Csinálok neki egy meleg teát, algopirin és bedugom az ágyba. Ha másnap reggel jobban van, akkor hazaviszem kocsival, mert otthon jobb neki. Ha nincs otthon senki, akkor vele maradok és ápolgatom, de mindenkinek jobb ha otthon aludhat.
Eszembe sincs buszra ültetni, mert kijött rajta a megfázás.. MEkkora paraszt dolog már.
Egyébként csak folyt az orrom, meg néha felköhögtem. Szóval az a nagy beteg nem is voltam...
Vonatom még lett volna tény, viszont igen, buszom már nem. Így gyalog kellett volna haza sétálnom, egy olyan környéken keresztül ahol nőket erőszakolnak és embereket vernek, lopnak meg.
Én egy dolgot nem értek.
Ha állandóan beszólogatott neked, ha állandóan megszól szarás után fürdés után, te ezek után mi a francnak mentél még mindig oda, és aludtál ott vagy fürödtél???
Eléggé megalázó ahogy viselkedik az öreg, de te továbbra is odajársz... Miért???
Nekem vannak ilyen dolgaim (a rengeteg "tünet" közül csak egy apróság ez), és orvosilag bizonyítottan Asperger-szindrómás vagyok.
Szerintem a párod apukája sincs rendben. Vagy skizofrén, vagy paranoiás, vagy esetleg Aspergeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!