Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti szuleitek hogy reagaltal...

A ti szuleitek hogy reagaltal mikorlegelsore bemutattatok a baratotokatvy baratnotoket?

Figyelt kérdés
2014. dec. 3. 23:59
 1/7 anonim ***** válasza:

részeg faterom elmesélte, hogy a kabátját a haverja hányta le a kocsmában, és nem ő, mert ő amúgy józan.

halál komolyan.

2014. dec. 4. 00:10
 2/7 anonim ***** válasza:
73%

Hát amikor engem egyszer bemutattak, akkor a leányzó apukája jó fej akart lenni, és gyorsan előkerült a pálinka. Forró nyári délután volt, kerti asztal, kis grillsütő, hamar megittuk a pertut, meg hát a liter pálinkát is.

Egy órán belül sakál részegen beszélgettünk a politikáról, a fociról, autókról, mindenről. Utána mindketten kaptuk az ívet, ő a feleségétől, én meg a kiscsajtól...

Régi szép idők.

2014. dec. 4. 00:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Ismerték régóta, mert gimis osztálytársam volt, és másodiktól nagyon jó barátságban voltunk. Nem is nagyon lepődtek meg.
2014. dec. 4. 00:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Köszöntek neki. Minek ebből nagy ügyet csinálni? Nem házasodni készültök.
2014. dec. 4. 04:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Kedvesek voltak, mert az elején örültek, hogy lett valakim és új volt számukra is a helyzet.

Aztán egyre furcsábbak lettek, ahogyan bemutattam másokat.

Na de nem is volt sok párom, 2-3, tehát nem átjáróház volt és több tucat ember..

2014. dec. 4. 09:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszat!nem csinalok ebbol nagy uvyet csak kivancsi voltam hogy masnal milyen volt!ENis nemreg mutatam.be a baratomat de abszolut nem mondnak rola semmit nem kerdeznek rola!persze kedvesen fogatak ok is csak furcsa h nem erdeklodnek felole,se jo se rosszat nem mondanak :/
2014. dec. 4. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem emiatt fölösleges izgulni, végülis a te magánéletedről van szó, nem az övékről. Ha kedvesen, normálisan álltak hozzá, akkor minden oké, talán csak szokatlan még nekik a helyzet vagy a gondolat, hogy együtt vagy valakivel (nem tudom, hány éves vagy)
2014. dec. 24. 10:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!