Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy ezen kiakadtam?

Normális, hogy ezen kiakadtam?

Figyelt kérdés
Anyukám tegnap egy különleges ajándékot kapott tőlem, egyedit, és személyre szólót, a kedvenc írójának az aláírását. Ma reggel benyitott hozzám, hogy miért nincs szaloncukor, és elkezdte enni az én doboz szaloncukromat, én kértem, hogy ne, mert 1 évig nem lesz ilyen, és a kedvencem. Adtam más édességeket, konkrétan ezerféle édesség van, de neki egyik sem jó. Sőt, azt is mondta, hogy karácsonykor miért nincs édesség. Mondta ezt azok után, hogy konkrétan úszik a konyha az édességekben. Kommolyan azon gondolkozom, hogy visszaveszem az aláírást, és nem kap soha többé semmit, ha ilyen hisztis és telhetetlen. Megjegyzem, hogy nem csak az aláírást kapta, hanem sokminden mást is. Viszont lehet, túlreagálom, azért tettem fel a kérdést.
tegnap 10:53
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
29%
Ugyanmar, az egész mese hihetetlen. Eleve ki az, aki a saját lakásában rejteget egy doboz szaloncukrot? Bevasarol, többek közt rengeteg édességet, bejglit süt, de szaloncukrot konkrétan csak egy dobozzal vesz, azt is eldugja a szobájában. Anyu meg, aki vendégségbe jön, reggel rátör, és miután az összes bejglit felzabálta, még a szaloncukornak is neki esik.n🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
tegnap 13:18
 32/45 A kérdező kommentje:
31-es, látom, te nem olvastad el rendesen amit írtam. Ha ennyire nem érted, akkor minek írsz? Senki nem állította, hogy 1 doboz szaloncukor lett volna. Többféle is van, volt, de pont amelyik nekem a kedvencem, azt szerette volna. Nem úgy rejtegettem, hogy úristen meg ne találja senki, egyszerűen a saját szobám a privát szférám, ott azt csinálok, amit akarok, ennyi.
tegnap 13:24
 33/45 anonim ***** válasza:
62%

"Fajtád" 😂 az komoly

Nyilván én sem ülök ki a saját szaloncukrommal a szoba közepére és előttük eszem, nem adva nekik, elnézézve hogy ők pl a vadász szaloncukrokat esznek

Itt vannak nálam 3 napig, addig a szobámban van a milka szaloncukrom.

Jön 4 gyerek tudom hogy ha meglátnák kérnének, én adnék és elfogyna

Van kinder, boci, Tibi stb csoki az egész házban. Így is tudnak bőven enni csokit, szaloncukrot

Az tényleg helytelen lenne ha előttük eszem és nekik nem adok, de nem ezt teszem.

Szóval nem értem mi a gond.

tegnap 13:37
 34/45 anonim ***** válasza:
23%

32

De, elolvastam amit írtál. Te is? Idezlek: "Ma reggel benyitott hozzám, hogy miért nincs szaloncukor..."

"...egyszerűen a saját szobám a privát szférám, ott azt csinálok, amit akarok, ennyi."

Ha külön élsz, márpedig azt állítod, akkor az egész lakásod a privát szférád, mindenütt azt csinálsz amit akarsz.

tegnap 13:40
 35/45 anonim ***** válasza:
67%

Hála istennek hogy nem ilyen anyám van, mint a kérdezőnek, vagy az ezzel a viselkedéssel egyetértő proliknak…

Kérdező, sajnálom hogy ilyen az anyukád. Lehet egyébként egy kedves ember, de tudom mennyire irritáló tud lenni amikor sok kis dolog összejön, plusz azért eléggé gyerekesnek is tűnik. Én a helyedben azért legközelebb eldugnám a cuccaimat, legalább kevesebb a konfliktus.

tegnap 14:20
 36/45 anonim ***** válasza:
63%

Azért ahoz pofa kell hogy

- még ha a lányomról van is szó - vendégségbe bemenjek a házigazda szobájába, amíg az alszik/reggeli készülődésèt végzi és beletúrjak a cuccaiba, édességeibe (a megkérdezése nélkül) Úgy hogy a közös helyiségben van édesség.

tegnap 14:36
 37/45 A kérdező kommentje:
34-es, te fogyatékos vagy, vagy nem értem. Azt a szaloncukrot szerette volna, ami az enyém, és ezen háborodott fel, hogy miért nincs abból még több. Marcipános szaloncukorról van szó, ő is olyat akart enni, csak gondoltam ez nem fontos, mert a kérdésemnek egyébként nagyon nem ez a lényege, sokkal inkább ez a bunkó viselkedés. De mindegy is, aki normálisan válaszolt, annak köszönöm, a többiek meg fortyogjanak magukba, nem fogok hülyékkel vitatkozni. A privátokat olvasás nélkül törlöm, kérlek ne keressetek, felesleges. További szép napot.
tegnap 15:11
 38/45 anonim ***** válasza:
9%
Keress egy pasit inkább, aki jòl elrendez és akkor nem ezen hisztizel.
tegnap 15:41
 39/45 anonim ***** válasza:
53%

...Az összes rúd bejglit is megette még hajnalban..

Na eddig olvastam😂😂😂

tegnap 17:40
 40/45 Darius- ***** válasza:
50%

Nagyon ellentmondásos a kérdésed, nem tudom eldönteni mi igaz és mi nem. Nézzük ezt a részt : -konkrétan ezerféle édesség van, de neki egyik sem jó- Aztán mégis felfalta az összes bejglit, mint utólag kiderült.

A Karácsony a szeretet ünnepe, nem a vitáké. Napjainkban ezt kevesen fogják fel, hála a média butító hatásainak. A kérdés az, hogyan oldottátok meg a konfliktust. Szerintem sehogy, ami nagy kár. Kicsinyes dolgokon nem kellene rágódnotok Karácsonykor. Egy darab szaloncukrot adhattál volna neki szerintem.

A vendégnek nem kell hozzáadnia költségekhez, nem értem ez mi akar lenni. Ha valaki visszaél, vagyis megeszik mindent, rászólsz. Az összes bejglit nem szabadott volna megegye.

ma 01:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!