Normális, hogy ezen kiakadtam?
"Fajtád" 😂 az komoly
Nyilván én sem ülök ki a saját szaloncukrommal a szoba közepére és előttük eszem, nem adva nekik, elnézézve hogy ők pl a vadász szaloncukrokat esznek
Itt vannak nálam 3 napig, addig a szobámban van a milka szaloncukrom.
Jön 4 gyerek tudom hogy ha meglátnák kérnének, én adnék és elfogyna
Van kinder, boci, Tibi stb csoki az egész házban. Így is tudnak bőven enni csokit, szaloncukrot
Az tényleg helytelen lenne ha előttük eszem és nekik nem adok, de nem ezt teszem.
Szóval nem értem mi a gond.
32
De, elolvastam amit írtál. Te is? Idezlek: "Ma reggel benyitott hozzám, hogy miért nincs szaloncukor..."
"...egyszerűen a saját szobám a privát szférám, ott azt csinálok, amit akarok, ennyi."
Ha külön élsz, márpedig azt állítod, akkor az egész lakásod a privát szférád, mindenütt azt csinálsz amit akarsz.
Hála istennek hogy nem ilyen anyám van, mint a kérdezőnek, vagy az ezzel a viselkedéssel egyetértő proliknak…
Kérdező, sajnálom hogy ilyen az anyukád. Lehet egyébként egy kedves ember, de tudom mennyire irritáló tud lenni amikor sok kis dolog összejön, plusz azért eléggé gyerekesnek is tűnik. Én a helyedben azért legközelebb eldugnám a cuccaimat, legalább kevesebb a konfliktus.
Azért ahoz pofa kell hogy
- még ha a lányomról van is szó - vendégségbe bemenjek a házigazda szobájába, amíg az alszik/reggeli készülődésèt végzi és beletúrjak a cuccaiba, édességeibe (a megkérdezése nélkül) Úgy hogy a közös helyiségben van édesség.
...Az összes rúd bejglit is megette még hajnalban..
Na eddig olvastam😂😂😂
Nagyon ellentmondásos a kérdésed, nem tudom eldönteni mi igaz és mi nem. Nézzük ezt a részt : -konkrétan ezerféle édesség van, de neki egyik sem jó- Aztán mégis felfalta az összes bejglit, mint utólag kiderült.
A Karácsony a szeretet ünnepe, nem a vitáké. Napjainkban ezt kevesen fogják fel, hála a média butító hatásainak. A kérdés az, hogyan oldottátok meg a konfliktust. Szerintem sehogy, ami nagy kár. Kicsinyes dolgokon nem kellene rágódnotok Karácsonykor. Egy darab szaloncukrot adhattál volna neki szerintem.
A vendégnek nem kell hozzáadnia költségekhez, nem értem ez mi akar lenni. Ha valaki visszaél, vagyis megeszik mindent, rászólsz. Az összes bejglit nem szabadott volna megegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!