Anyukám tegnap egy különleges ajándékot kapott tőlem, egyedit, és személyre szólót, a kedvenc írójának az aláírását. Ma reggel benyitott hozzám, hogy miért nincs szaloncukor, és elkezdte enni az én doboz szaloncukromat, én kértem, hogy ne, mert 1 évig nem lesz ilyen, és a kedvencem. Adtam más édességeket, konkrétan ezerféle édesség van, de neki egyik sem jó. Sőt, azt is mondta, hogy karácsonykor miért nincs édesség. Mondta ezt azok után, hogy konkrétan úszik a konyha az édességekben. Kommolyan azon gondolkozom, hogy visszaveszem az aláírást, és nem kap soha többé semmit, ha ilyen hisztis és telhetetlen. Megjegyzem, hogy nem csak az aláírást kapta, hanem sokminden mást is. Viszont lehet, túlreagálom, azért tettem fel a kérdést.
19es remélem te is csak maradékot meg a rosszabb minőségűt eheted otthon míg a többiek eszik a jó minőséget.
tegnap 11:45
22/45 anonim válasza:
Mondjuk azt nem értem hogy jön ide az ajandék. Ha nem akarsz adni valamiből, akkor nem adsz, és kész. Elveszed, elrakod. Főleg ha nem is ott lakik. Én sem szívesen adok senkinek a málnazselés szamosból, egyrészt mert a kedvencem, masrészt mert marha drága, és évente egyszer megveszem. Egyet megkóstolhat, ha kér. Ha csak úgy elveszi, főleg a saját lakásomban, akkor én is durci lennék.
tegnap 11:45
23/45 anonim válasza:
Én a Kérdezőnek adok igazat.
Nem arról van szó, hogy evett a szaloncukorból, hanem az anyja egész stílusa/hozzáállása a gáz.
Mindent felfal...ez a bőség zavara, meg ahogy beront valaki szobája karácsony reggelén.
Fura, hogy a többségnek itt ez teljesen oké.
Kérdező, tedd el a szakoncukrot és közöld vele, hogy hozhatott volna szaloncukrot.
tegnap 11:47
24/45 anonim válasza:
Hagyjad már magad 21es 😂
Ne légy álszent
Mintha te egyszer sem a finomabb falatott etted volna inkább, vagy nem osztottad volna meg azt amit magadnak vettél
Nem azt mondtam hogy sz@rt rakok a közösbe. Az is finom, minőségi és én is eszek belőle, de tényleg az én k@rva anyámat, amiért van kedvencem és azt magam szeretem fogyasztani, és én döntök arról hogy kinek adok belőle
tegnap 11:53
25/45 anonim válasza:
ez oszt' igen... elgurult a gyógyszer?
tegnap 12:26
26/45 A kérdező kommentje:
Próbálom a lényeget leírni, hátha így érthető: jön hozzátok az édesanyátok, üres kézzel, még egy csomag ropit sem hozva, mindenbe 0 ft-ot beleadva (Nem várom el, ismét hangsúlyozom). Minden a kedvére van téve, ennek ellenére ráveti magát mindenre, hogy neki minden jár, és mindennek a tetejébe neki áll feljebb, csak mert egy valami az enyém, és azt én szeretném.
tegnap 12:34
27/45 anonim válasza:
Úgy viselkedik anyukád mint egy elkényeztetett gyerek
tegnap 12:46
28/45 anonim válasza:
24es, nem én nem vagyok irigy. Nálunk mindenki ugyan úgy ehet bármiből, bár ezt a fajtádnak úgyis hiába magyarázom. :-D
Gondolom azon te lettél volna a legjobban felháborodva, ha anyád vesz lazacot, ők azt eszik apáddal, te meg eheted a tonhalkonzervet, mert hát hal hal, neked úgyis mindegy.
tegnap 13:12
29/45 anonim válasza:
Mondjuk ez a több rúd bejgli hajnalban nem hihető.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!