Szerintetek patológiás ha egy felnőtt nő, 48 évesen egész nap az anyjával beszél telefonon?
Hasonló helyzetben vagyok mint te. Leszámítva, hogy azért nem minden nap beszélek anyukmal és nem órákig. De egy héten többször. Rendszerint főzés közben hívom fel akkor úgyis ráérek. Nekünk nem volt jó a kapcsolatunk évekig nem is beszéltem vele, azt sem tudta hol lakom. Aztán ahogy idős lett kezdett megváltozni és nekem is hianyozni kezdett egy szerető anyuka kép. Én nem mondom, hogy ez az ideális de ha nektek így jó akkor ne foglalkozz mással. Szerintem nem baj ha kihasználod az időt amitek még közösen van. Viszont arra érdemes lenne lelkileg készülnöd hogy mi lesz ha nem lesz, mert ahogy te is látod az t nem tudom a jelen allapotodban hogy fogod tudni elbírni. Most még van idő. Esetleg érdemes lenne átbeszélni pszichologussal, és más kapcsolatokat is kialakítani ha nincs is igenyed rá vagy nehéz erőltetni kéne mert szociális hálóra mindenkinek szüksége van.
Minden jót kívánok neked és anyukádnak hosszú és egeszséges életet.
32 vagyok Nemcsak párkapcsolatra gondoltam, de egy barátnő, vagy legalább közeli ismerős sincs?
Jó lenne ha addig próbálnál valamilyen kortárs kapcsolatot kialakítani, amíg él anyukád. Nem az a baj, hogy szereted anyukádat, vagy sokat beszélsz vele, hanem az, hogy -szerintem legalábbis- te nem nőttél fel, még mindig anyukádba kapaszkodsz, mint a kisgyerek. Ennek már ő sem hiszem, hogy örülne. Le kellett volna régen válnod róla.
Jó lenne, ha pszichológushoz fordulnál.
Ezt kérdés nélkül is tudnod kéne, hogy igen ez már durván beteges...
Annyira durván egy elszakadni képtelen anyuci pici lánya maradtál...ne is csodálkozz hogy nem alakul normális kapcsolatod.
Lehet velem van k..va nagy baj de képtelen vagyok felfogni mi a francot lehet napi szinten órákon keresztül beszélni egy szülővel??
Mi a jó abban hogy (ahogy írták) szinte egész nap ki vannak hangosítva, teszik a dolgukat, időnként mondanak valamit a telefonba, stb.
De hogy azt hallgatni órákig hogy mit csinál a másik a túloldalon...ott már nagyon nagy baj van a fejekben...mindkét oldalon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!