Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért mond egy anya olyat a...

Miért mond egy anya olyat a (felnőtt) gyermekének, hogy ? Többi lent

Figyelt kérdés
"amúgy is csak apád miatt szültelek meg, mert első gyereke voltál és akart".
dec. 6. 13:38
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
34%
Valószínűleg a gyerek valamivel jól felhuzta
dec. 6. 13:39
 2/39 anonim ***** válasza:
76%
Nyugodtan írd meg az előzményeket is, hogy mire mondta, úgy talán kapsz választ.
dec. 6. 13:40
 3/39 anonim válasza:
74%
Igen, előzmények nélkül nehéz válaszolni és itt tuti volt valami, csak gondolom te vagy a gyerek és nem mered leírni mit csináltál...
dec. 6. 13:45
 4/39 A kérdező kommentje:

Ez már régebben történt, de azóta pörgök rajta.

Első munkahelyemen letelt a próbaidőm. (Magyarán volt már egy fix fizetésem.) Illetve talán 2 éve voltunk együtt az akkori barátommal, aki már azóta a férjem és a gyermekem apja. Akkor még otthon laktam és adtam le pénzt. Abból is állandó hiszti volt részéről (több mint a fizetésem fele oda ment), ment a lelki zsarolás. És anyám fejébe vette, hogy velem újítatja fel a házat. (Van két féltestvérem, rá se rúgják az ajtót.) És jött hátulról a kérdéseivel, hogy "mi lesz veletek, mikor házasodtok, úgy is tiétek lesz a ház, mi lesz a felújítással". És akkor így rákérdeztem, mert érdekes hangsúllyal - szó szerint kérdőre vont - kérdezett, hogy mi köze van a kapcsolatomnak a házhoz, miért viselkedik így velem (sokat bánt).. stb és megkérdeztem, ha ennyi indulat van felém, minek szült meg...

Itt még dolgozóképes szülőkről beszélünk...

dec. 6. 13:59
 5/39 A kérdező kommentje:
Annyit hozzátennék, hogy nem sürgős dologról lett volna szó.
dec. 6. 14:11
 6/39 anonim ***** válasza:
90%
Rajtad vezette le a feszkot, te voltal a gyerek, aki tole fuggott, a "gyenge". Ez nagyon gaz egy anya reszerol. Ezzel a mondattal meg az onbizalmadat akarta rombolni. Nincs veled semmi gond es akkor sem volt. Remelem az unokajat nem bantja verbalisan.
dec. 6. 14:59
 7/39 anonim ***** válasza:
5%

Szerintem valami még hiányzik a sztoriból, vagy nem normális hangon kérdezted, esetleg tettél még hozzá valamit.

Amúgy logikus a kérdése, gondolom nem akarta volna, hogy az esküvő közben menjen a felújítás, az ember akkor kevésbé ér rá, plusz nem akar esküvő előtt másra is pénzt költeni.

Maga az amit mondott nem jelent sokat, én is tudom, hogy csak becsúszott gyerek vagyok(mondjuk harmadiknak), ennek ellenére ugyan úgy szerették, nem változtat semmin, hogy nem terveztek

dec. 6. 14:59
 8/39 A kérdező kommentje:
Akkor szó nem volt esküvőről. Folyton erőltette,hogy újítsak fel,mert "úgy is az enyém lesz". Hiába mondtam, hogy nem fogok ott maradni és ott családot alapítani, hisz hozzá kellett volna építeni nekünk. (40-50nm az egész) Akkor fogtuk magunkat és 3 megyével arrébb vettünk a párommal egy lakást. Évekig rám se rúgtàk az ajtót, mert ahogy apósomnak mondta, ő megharagudott rám, hogy vettem egy lakást.
dec. 6. 15:25
 9/39 anonim ***** válasza:
32%
Valami nagyon feldühíthette, mindenesetre nem kellett volna ilyesmit a fejedhez vágnia...
dec. 6. 16:39
 10/39 anonim ***** válasza:
85%
Aki ilyet mond, az nem anya! Nyugodtan megszüntetheted a kapcsolatot, nem kár érte.
dec. 6. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!