Miért mond egy anya olyat a (felnőtt) gyermekének, hogy ? Többi lent
Ez már régebben történt, de azóta pörgök rajta.
Első munkahelyemen letelt a próbaidőm. (Magyarán volt már egy fix fizetésem.) Illetve talán 2 éve voltunk együtt az akkori barátommal, aki már azóta a férjem és a gyermekem apja. Akkor még otthon laktam és adtam le pénzt. Abból is állandó hiszti volt részéről (több mint a fizetésem fele oda ment), ment a lelki zsarolás. És anyám fejébe vette, hogy velem újítatja fel a házat. (Van két féltestvérem, rá se rúgják az ajtót.) És jött hátulról a kérdéseivel, hogy "mi lesz veletek, mikor házasodtok, úgy is tiétek lesz a ház, mi lesz a felújítással". És akkor így rákérdeztem, mert érdekes hangsúllyal - szó szerint kérdőre vont - kérdezett, hogy mi köze van a kapcsolatomnak a házhoz, miért viselkedik így velem (sokat bánt).. stb és megkérdeztem, ha ennyi indulat van felém, minek szült meg...
Itt még dolgozóképes szülőkről beszélünk...
Szerintem valami még hiányzik a sztoriból, vagy nem normális hangon kérdezted, esetleg tettél még hozzá valamit.
Amúgy logikus a kérdése, gondolom nem akarta volna, hogy az esküvő közben menjen a felújítás, az ember akkor kevésbé ér rá, plusz nem akar esküvő előtt másra is pénzt költeni.
Maga az amit mondott nem jelent sokat, én is tudom, hogy csak becsúszott gyerek vagyok(mondjuk harmadiknak), ennek ellenére ugyan úgy szerették, nem változtat semmin, hogy nem terveztek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!