Miért mond egy anya olyat a (felnőtt) gyermekének, hogy ? Többi lent
Ezt velem diplomavédés után közölték a szüleim: milyen kár, hogy megszülettem, és ennyi pénzt rám költött a semmiért.
Mert "csak" négyest kaptam, nem ötöst, mint az "elvárható" lenne, ha már taníttatnak (náluk állandóan a csillagos hatos volt az alap)
Én meg álltam és "mi a f...?". Most komolyan?
Nem igazán beszélek velük ezek után - az ilyenek nem szülők, csak két sejtdonor kb.
18-as, meghallgathatod a másik felet, az, aki ilyet mond a gyerekének, 99% olyan szentnek állítja be magát mint a kvaélet. Ő mindig mindenben tökéletes, és a gyerek a hülye születésétől kezdve. 😉
Teljesen mindegy, miről van szó, ő feddhetetlen.
Azért egy négyes jegy nem azt jelenti hogy valaki ellébecolta a tanulást.
Ha kettes lett volna a jegy akkor még oké, de egy négyesbe is sok mindent beletesz az ember.
Ügyes vagy hogy neked ötös lett, de egy négyest nem kell lenézni
Átérzem teljesen. Mikor megmutattam a diplomám undorral nézte és mikor rám nézett ledobta az asztalra azzal,hogy "ezzel mit csináljak?!"
Apám a szakdolgozatomba belelapozva megkérdezte, hogy ezt nem magyarul írtad? Miközben tudták, hogy idegen nyelven tanulók mindent... Vagyis azt hittem.
34-es, nyugi, egy fillért nem kaptam tőlük.
De te is ugyanolyan megkeseredett vagy, mint a kedves szüleim :D - annyira sajnállak benneteket, ritka szr életetek lehet, hogy másokon vezetitek le állandóan a feszkót.
35-ös, a 34-es sehol sem írta, hogy ötösre végztett, csak azt hogy 5,5 éven át járt ki egy egyetemet, ami hacsak nem orvosi, elég gáz dolog 😁, mivel a képzések 3 vagy 4 évesek - és én sem valami bölcsészkart toltam le, hanem egészségügyi főiskolai képzést.
De hát van olyan ismerősöm, ami hétéven át járta a műszaki egyetemet, mert ugye "a tanár a hülye", nem ő a lusta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!