Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért mond egy anya olyat a...

Miért mond egy anya olyat a (felnőtt) gyermekének, hogy ? Többi lent

Figyelt kérdés
"amúgy is csak apád miatt szültelek meg, mert első gyereke voltál és akart".
dec. 6. 13:38
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
85%

Ezt velem diplomavédés után közölték a szüleim: milyen kár, hogy megszülettem, és ennyi pénzt rám költött a semmiért.

Mert "csak" négyest kaptam, nem ötöst, mint az "elvárható" lenne, ha már taníttatnak (náluk állandóan a csillagos hatos volt az alap)

Én meg álltam és "mi a f...?". Most komolyan?

Nem igazán beszélek velük ezek után - az ilyenek nem szülők, csak két sejtdonor kb.

dec. 7. 10:50
 32/40 anonim ***** válasza:
93%

18-as, meghallgathatod a másik felet, az, aki ilyet mond a gyerekének, 99% olyan szentnek állítja be magát mint a kvaélet. Ő mindig mindenben tökéletes, és a gyerek a hülye születésétől kezdve. 😉

Teljesen mindegy, miről van szó, ő feddhetetlen.

dec. 7. 10:53
 33/40 anonim ***** válasza:
0%
#32 Hát ne haragudj, én 5,5 évig jártam egyetemre és abból 5 éven át egy fillért nem kértem a szüleimtől, így nem is kaptam. Ha ők finanszírozták, az a minimum lett volna, hogy ne lébecold el.
dec. 7. 18:33
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy négyes jegy nem azt jelenti hogy valaki ellébecolta a tanulást.

Ha kettes lett volna a jegy akkor még oké, de egy négyesbe is sok mindent beletesz az ember.

Ügyes vagy hogy neked ötös lett, de egy négyest nem kell lenézni

dec. 7. 19:21
 35/40 A kérdező kommentje:

Átérzem teljesen. Mikor megmutattam a diplomám undorral nézte és mikor rám nézett ledobta az asztalra azzal,hogy "ezzel mit csináljak?!"

Apám a szakdolgozatomba belelapozva megkérdezte, hogy ezt nem magyarul írtad? Miközben tudták, hogy idegen nyelven tanulók mindent... Vagyis azt hittem.

dec. 7. 21:00
 36/40 anonim ***** válasza:
48%

34-es, nyugi, egy fillért nem kaptam tőlük.

De te is ugyanolyan megkeseredett vagy, mint a kedves szüleim :D - annyira sajnállak benneteket, ritka szr életetek lehet, hogy másokon vezetitek le állandóan a feszkót.

dec. 8. 08:50
 37/40 anonim ***** válasza:
0%

35-ös, a 34-es sehol sem írta, hogy ötösre végztett, csak azt hogy 5,5 éven át járt ki egy egyetemet, ami hacsak nem orvosi, elég gáz dolog 😁, mivel a képzések 3 vagy 4 évesek - és én sem valami bölcsészkart toltam le, hanem egészségügyi főiskolai képzést.

De hát van olyan ismerősöm, ami hétéven át járta a műszaki egyetemet, mert ugye "a tanár a hülye", nem ő a lusta.

dec. 8. 08:54
 38/40 anonim ***** válasza:
37, cicuvirág, az megvan, hogy a bsc+msc 5,5 év? 3,5 a bsc és onnan 2 év a mester.
tegnapelőtt 14:09
 39/40 anonim válasza:
76%
Hát figyeljetek. Az én anyám paranoid skizofrén, jelenleg hajléktalan, hajléktalanszállón él. 19 éves vagyok, lassan 20, egyedül kell fenntartanom magam, rengeteg traumával, hiszen anyám nem dolgozott soha, mindig az utánam járó gyerektartásból tartotta fenn a lakást (önkormányzati) és magát. Ezek mellett rengetegszer kijelentette hogy utál, és nem kellett volna megszületnem. Nektek meg mindent megadott, és úgy mondta. Nagyon szomorú hogy milyen szülők vannak, de nekem ebből is a legrosszabb jutott..
tegnapelőtt 14:15
 40/40 anonim ***** válasza:
na es? nekem azt mondta az anyam hogy azert szulettem mert akkor tilos volt az abortusz Mo on. 10 napos koromtol a nagyim nevelt fel mert anyam utalt mar akkor is amikor terhes lett velem. Ne csinalj ugyet belole.
ma 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!