Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek patológiás ha egy...

Szerintetek patológiás ha egy felnőtt nő, 48 évesen egész nap az anyjával beszél telefonon?

Figyelt kérdés
Ez megy évek óta, mindennap
tegnap 19:34
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
42%
Igaz,mi 40-20 évesek vagyunk a lányommal,de mióta elköltözött,naponta beszélünk mi is. Messenger,kihagosítás,közben tesszük a dolgunkat. Mindig van miről beszélni,mert zajlik körülöttünk az élet. Én ezt nem tartom gáznak. Hozzáteszem,úgy beszélgetünk pl hogy mindketten épp főzünk,tehát nem megy a család rovására.
tegnap 22:34
 22/40 A kérdező kommentje:
Undorító vagy, 20 as! Elhánytam magam!
tegnap 22:36
 23/40 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem mi bajuk néhány válaszolónak, mert tényleg patológiás a telefon egész napos sugárzás. Mivel ezt emeltem ki, nyilván ezzel az is kiderült hogy amúgy nem tartom patológiásnak ha az anyukájával beszélget, ha ők megértik egymást.
tegnap 22:45
 24/40 anonim ***** válasza:
Szerintem az a bajuk,.hogy nincs rá közvetlen bizonyíték, hogy a telefonálás káros.. amúgy mi van ha headsettel nyomja? Akkor esetleg már nem is káros.. (egyébként amúgy se lenne ha a szájába venné a telefont..)
tegnap 22:49
 25/40 anonim ***** válasza:
86%

Miért hányt vajon a 20-as választól a hölgy?

Én azt gondolom az ha napi pár percet beszél az ember az nem gáz, órákig viszont azért már gond szerintem.

tegnap 22:52
 26/40 anonim ***** válasza:
0%
Azt mondjuk én se értem. Nyilván vmi idióta írta.. amúgy meg ha egész nap beszél az anyjával akkor biztos van olyan is, hogy meztelen. Másrészt simán figyelmen kívül hagyom az ilyen választ, lapozom és csókolom. Én se 'hanyok' ettől. Ez pusztán egy idióta " nagyon vicces lesz ha ezt ide leírom" komment.
tegnap 23:04
 27/40 anonim ***** válasza:
44%
Nem patológiás csak infantilizált. Bibók Bea pszichológus nagyon jól elmagyarázza egy podcastben
tegnap 23:20
 28/40 anonim ***** válasza:
73%
Hogyne lenne patológiás! Mit csinálsz egész nap? Szingli vagy? Le kellett volna válnod az anyádról már 30 éve. Az a természet törvénye. Az emberek felnőnek, nem maradnak anyuci pici babái! Nem érv az, hogy ha nekik jó, akkor mért ne csinálják, mondjuk a szado-mazo is jó valakinek vagy a gyerekek verekedése vagy a tetőkről ugrálás, aztán mégse kéne csinálni. Nem a korodnak megfelelően élsz. Valószínűleg nem is élsz, úgy értem, nem csinálsz semmit az anyádhoz való tapadáson kívül, nincsenek kapcsolataid. Ha lennének, nem az anyád lenne az egyetlen igényed. Járulékos veszély, hogy az anyád 10-20 éven belül meg fog halni, és más kapcsolatok híján te totálisan össze fogsz omlani, mert ő jelenti számodra az életet. Az se érv, hogy kinek mi köze hozzá, senkinek nincs hozzá köze, de itt maga a kérdező tette fel a kérdést. Kéretlenül senki ne szóljon bele, de ha kérdezik, megmondom.
tegnap 23:25
 29/40 anonim ***** válasza:
A 13-as miért lett lepontozva? Az egyik legértelmesebb válasz.
tegnap 23:27
 30/40 A kérdező kommentje:
28 as, igaz minden amit írsz! En is félek attól, hogy meghal anyukám, nagyon tartok érzem összeomlok
tegnap 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!