Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek patológiás ha egy...

Szerintetek patológiás ha egy felnőtt nő, 48 évesen egész nap az anyjával beszél telefonon?

Figyelt kérdés
Ez megy évek óta, mindennap
tegnap 19:34
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
26%

Lehet, hogy sokan szeretnének ilyen feleséget. Addig sem kell foglalkozni vele.

A házasságot meg lehet unni, még a feleséggel való szexet is.

Lehet, hogy nem unod a feleséged egyébként, társként nagyon jó.

Szexet sem unod, csak jó lenne mással (is).

Sokkal nyitottabbnak kellene lenni az embereknek.

tegnap 21:36
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Kb 1 órát szoktunk max beszélni egy nap, de sokszor nincs mit mondani. Egész nap anyám sem érne rá és én sem. Barátnőm heti egyszer beszél az anyjával, szerinte nagyon sok, hogy mi minden nap beszélünk. Messze lakunk egymástól. Üzenet többet küldünk, amikor van mit.
tegnap 21:37
 13/40 anonim ***** válasza:
86%

Amíg mindkét félnek erre van igénye és emiatt nem maradnak háttérbe más fontos családtagok pl gyerek, férj. Kinek mi köze hozzá és azt sem értem miért lenne probléma? Az ő dolguk. Gondolom egyiknek sincs kivel megbeszélni a problémáikat a fontos dolgokat, szeretik egymást és megbíznak egymásban.

Kinek mi köze hozzá?

tegnap 21:58
 14/40 anonim ***** válasza:
46%
Patológiás, mert a telefon sugárzása káros lehet. Akkor már inkább internettel messengeren beszéljen kihangosítva.
tegnap 21:58
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
14 látom sikerült leszűrnöd a kérdés lenyegét. :D
tegnap 22:01
 16/40 anonim ***** válasza:
31%
😄😄 14, neked lenni nagyon súlyos fogyaték?
tegnap 22:12
 17/40 anonim ***** válasza:
50%

Teljesen egyetértek a 13-as Válaszolóval.

Ha számotokra ez megfelel és nem megy más teendők rovására, ha más fontos családtagok nem szorulnak háttérbe emiatt, akkor nincs ezzel baj.

tegnap 22:13
 18/40 A kérdező kommentje:
Én igényelem. Szerintem anyám is. Habar lehet fárassza néha. De szeretem hallani hogy szöszmötöl, a háttérben , ha nem is beszélünk
tegnap 22:20
 19/40 anonim ***** válasza:
39%
Hát... ha nektek jó így, akkor ne törődj vele, hogy patológiás-e.
tegnap 22:25
 20/40 anonim ***** válasza:
26%
... fárasztja
tegnap 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!