Szerintetek mennyire elfogadható egy családban ha felnőtt nő az apja ölében ül? Nálatok meddig volt ez szokás?
Ezen kép láttán fogalmazódott meg bennem a kérdés.
Érdekelne ki hogy viszonyul hozzá, anyák, apák, lányok? Kinél meddig volt szokás, mit reagálnátok rá felnőttként?
Hol? Mikor? Mi a szituáció?
Nem minden esetben van ilyen de van amikor a húgom az apám ölébe ül.
mai napig ha olyanom van hozzá bújok, az ölébe ülök apunak, és akkor mi van?
20L
Nekem nem lenne vele problémám, bár tényleg nem szoktam. Képet se osztanék meg róla, de a témát adó hölgy amúgy is félig az interneten éli az életét, bőven megoszt olyasmit, amit én nem osztanék, és ez az ő dolga (sőt sok esetben társadalmilag hasznos olyan témákat felhozni, akikről nem szokás beszélni, pedig kéne).
Olyan ruhát se húznék, ami a képen van, de nem tartom erkölcstelennek. Tényleg ad neki egy "sugardaddy" beütést, ha nem tudjuk hogy tényleg az apja ül ott.
Akkor ültem utoljára anya ölében, amikor a Scvwarzwald Klinik meg a Dallas sorozatokat néztük. Akkor is csak azért, hogy melegítsük egymást, mert anno az olajkàlyha nem adott nagy meleget. Különben nem nagyon üldögéltek volna az ölében. Általános iskolás voltam akkor.
Apám meg gyakorlatilag nem volt egy ringy. miatt.
Én utoljára általános iskolába ültem apám ölében. Utána nagyon elkezdtem ellenezni a dolgot, kellemetlenné vált nekem, de mar úgy 6-7. osztályban. Apám mai napig próbálja rám erőltetni, de kellemetlen nekem. Mondjuk nincs vele jó kapcsolatom, ő nem igen tiszteli a határaim. Nem vagyok felnőt, egyáltalán nem 19 éves vagyok.
Ha egyik illető se érzi magát kellemetlenül, szerintem amúgy nem gond ha ilyen történik... bááár talán én is mellette érvelnék
Nálunk 40 évesen is belefér,jó a kapcsolatunk.
Akárki akármit mond az apukám marad,ez nem változik a korral.
Persze megmondom ,hogy:nem vagyok kisgyerek!
-De az vagy 30 évvel idősebb vagyok most is mint amikor születtél!
Kapom vissza.
És tegyük hozzá nem azér ülök oda,mert egy ujjab barbi babát szeretnék,hanem mert nekem belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!