Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mennyire elfogadha...

Szerintetek mennyire elfogadható egy családban ha felnőtt nő az apja ölében ül? Nálatok meddig volt ez szokás?

Figyelt kérdés

[link]

Ezen kép láttán fogalmazódott meg bennem a kérdés.

Érdekelne ki hogy viszonyul hozzá, anyák, apák, lányok? Kinél meddig volt szokás, mit reagálnátok rá felnőttként?

nov. 10. 13:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%

Igaz nálunk még kicsi a lányom, de ha bármikor bármennyi idősen odajönne egy atyai ölelésre és ugyanígy a lábamra "ölembe" ülne mint kisgyerekként, én biztos nem hajtanám el, hogy "Menj már innen lányom, nem vagy már kisgyerek".

Aki ebbe bármilyen perverziót vagy gusztustalanságot lát bele, ott eléggé baj van a fejekben.

nov. 10. 18:51
 12/14 anonim ***** válasza:
93%
Bár nem csipázom NER-Tóth Gabriellát, de szerintem semmi kivetnivaló nincsen ebben a képben.
nov. 11. 16:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne ülhetne bele. A kép hangulata kissé fura, de attól még egy felnőtt nő is beleülhet az apja ölébe. Én is megteszem.
nov. 12. 10:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Visszagondolva, kislánykoromban a térdére ültetett, nem az ölébe.
nov. 12. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!