Mit csináljak ha a családom megfoszt a citromaimtól?
Nem kamu, mielőtt bárki azt gondolná...
Ma csináltam lazacos tálat amineka tetejére raktam néhány karika citromot.
Félre raktam a hűtőbe és mire neki akartam állni megenni, a citromoknak hűlt helyét láttam.
Egy citrom karika sem maradt rajta...
Körbe kérdezgettem és kiderült, anyám lopdosta le róla, mivel kellett neki a limonádéjához illetve üresen is nassolgatta...
Oké, de megkérdeztem, hogy nem illett volna megkérdezni, hogy vehet e belőle és kié egyáltalán ez a lazacos tál mielőtt félig feldézsmálja?
Ekkor vállat rántott és annyit mondott "a citromokat ne sajnáld már tőlem".
A citromokat én szoktam venni magamnak, a konyhában eleve van mindig pár citrom és nem értem a loikáját, miért az én kajámról nyúlta le mikor ott díszelgett a konyai polcon egy kosárkában. 4 db volt ott ha jól láttam.
Ez az egyik eset.
Másik eset korábban történt. Hogy Csináltam volna ugye limonádét és a konyhában ügyködtem. A citromokat az asztalra tettem és felszeleteltem. Míg gyorsan kimentem valamiért ami nem a konyhában volt, majd visszatértem konrétan mintha semmit nem csináltam volna, a citrom karikáknak nyoma veszett..5 db-ot szeltem és egy se volt ott. Apám volt az akinek a szájában láttam ahogy majszolt egyet. Kérdeztem ő vette e el mindet, mire "én csak egyet"...Akkor hol a többi? "ott látom ni". És a földre mutatott ahol a citrom karikák hevertek. Mintha leverték volna őket véletlen. Én biztos nem hisz mikor épp mentem a szobámba a valamiért, visszapillantottam, hogy ott legyenek és ott voltak. Tehát apám verhette le őket vagy direkt vagy véletlen. De ha ő is volt, legyen már benne annyi, hogy bocsánatot kérjen vagy venne nekem egy citromot...a földről nyilván nem szedtem fel, ki kellett dobnom...
Hogy érthetném el, hogy a családom ne piszkálja a citromaimat vagy legalább szóljanak ha kell? Mert ha szólnak akkor adok de nem szeretem ha random megdézsmálják előlem, főleg ha látják épp akarok velük csinálni valamit...
Köszi, ezen jót nevettem :D
Citrom zabáló család. Komolyan nem bírom abbahagyni a röhögest.
"a konyhában eleve van mindig pár citrom és nem értem a loikáját, miért az én kajámról nyúlta le mikor ott díszelgett a konyai polcon egy kosárkában. 4 db volt ott ha jól láttam."
Én mondjuk pótoltam volna az eltűnt citromkarikáimat egyik citromból, ahelyett, hogy kb. százszor annyi idő alatt kérdést írok ki róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!