Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha a családom...

Mit csináljak ha a családom megfoszt a citromaimtól?

Figyelt kérdés

Nem kamu, mielőtt bárki azt gondolná...

Ma csináltam lazacos tálat amineka tetejére raktam néhány karika citromot.

Félre raktam a hűtőbe és mire neki akartam állni megenni, a citromoknak hűlt helyét láttam.

Egy citrom karika sem maradt rajta...

Körbe kérdezgettem és kiderült, anyám lopdosta le róla, mivel kellett neki a limonádéjához illetve üresen is nassolgatta...

Oké, de megkérdeztem, hogy nem illett volna megkérdezni, hogy vehet e belőle és kié egyáltalán ez a lazacos tál mielőtt félig feldézsmálja?

Ekkor vállat rántott és annyit mondott "a citromokat ne sajnáld már tőlem".

A citromokat én szoktam venni magamnak, a konyhában eleve van mindig pár citrom és nem értem a loikáját, miért az én kajámról nyúlta le mikor ott díszelgett a konyai polcon egy kosárkában. 4 db volt ott ha jól láttam.

Ez az egyik eset.

Másik eset korábban történt. Hogy Csináltam volna ugye limonádét és a konyhában ügyködtem. A citromokat az asztalra tettem és felszeleteltem. Míg gyorsan kimentem valamiért ami nem a konyhában volt, majd visszatértem konrétan mintha semmit nem csináltam volna, a citrom karikáknak nyoma veszett..5 db-ot szeltem és egy se volt ott. Apám volt az akinek a szájában láttam ahogy majszolt egyet. Kérdeztem ő vette e el mindet, mire "én csak egyet"...Akkor hol a többi? "ott látom ni". És a földre mutatott ahol a citrom karikák hevertek. Mintha leverték volna őket véletlen. Én biztos nem hisz mikor épp mentem a szobámba a valamiért, visszapillantottam, hogy ott legyenek és ott voltak. Tehát apám verhette le őket vagy direkt vagy véletlen. De ha ő is volt, legyen már benne annyi, hogy bocsánatot kérjen vagy venne nekem egy citromot...a földről nyilván nem szedtem fel, ki kellett dobnom...

Hogy érthetném el, hogy a családom ne piszkálja a citromaimat vagy legalább szóljanak ha kell? Mert ha szólnak akkor adok de nem szeretem ha random megdézsmálják előlem, főleg ha látják épp akarok velük csinálni valamit...

dec. 14. 20:19
1 2 3 4
 11/39 Amadeus Morozov ***** válasza:
92%
Apádnak fura egy gusztusa van. Semmi pénzért nem használnám limonádéba azt a citromot, amit egy büdös halra rápakolsz. Mint szerintem bármely normális ember sem, így szerintem ezt kitolásból csinálja.
dec. 14. 20:55
 12/39 anonim ***** válasza:
89%
Ez a citromra izgulos lesz.
dec. 14. 20:57
 13/39 A kérdező kommentje:
9-Bármennyire is akarjátok hogy ez valami málnás uborkás, csuntoshusos utánzat legyen. El kell szomorítsalak, egyik sem vagyok és mindkettő undorítóan hangzik,egyébként is nem a citrom a lényeg...
dec. 14. 20:58
 14/39 A kérdező kommentje:
12.Miért láttál már korábbi citromos kérdést? Ki kell ábrándítsalak, első kérdésem...
dec. 14. 20:58
 15/39 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, segíts annyit anyádéknak, hogy elköltözöl tőlük.😆 Ennyi miatt kibukni kicsit sok szerintem. Ha kell citrom, még vegyél, bár nem tudom, hogy magára ki az aki a citromot megeszi. Na mindegy. Lényeg az, hogy örülnék, ha csak ennyi bajom lenne velük, hogy megeszik a citromaimat😂😂
dec. 14. 21:06
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Szóljál hogy ne lopkodjanak.
dec. 14. 21:49
 17/39 anonim ***** válasza:
93%
Én a lazacodat is eltüntettem volna. 🫣
dec. 14. 21:50
 18/39 anonim ***** válasza:
94%
Dugd a seggedbe pár másodpercre utána dobd a lazacra tuti nem lopják el, előttük csináld hogy tudják hol járt a citrom a lazac előtt.
dec. 14. 21:55
 19/39 anonim ***** válasza:
92%

Itt ma minden kérdező megbolondult?

Az egyik a gyufásdoboz-gyűjtő gyerekére akad ki, a másik ezredszer is Hamupipőkének gondolja magát, akivel mindenki kib.szik - szerencsére ezeket a kérdéseket már törölték. Erre most itt a citromos, egy újabb vihar a biliben.

Ha a családod ennyire szereti a citromot, vegyétek többet, problem solved. De ilyen kérdést kiírni....

dec. 14. 22:22
 20/39 anonim ***** válasza:
92%

"a konyhában eleve van mindig pár citrom"

Akkor meg van oldva: vegyél elő pár másikat és kész.

dec. 14. 22:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!