Mit csináljak ha a családom megfoszt a citromaimtól?
Nem kamu, mielőtt bárki azt gondolná...
Ma csináltam lazacos tálat amineka tetejére raktam néhány karika citromot.
Félre raktam a hűtőbe és mire neki akartam állni megenni, a citromoknak hűlt helyét láttam.
Egy citrom karika sem maradt rajta...
Körbe kérdezgettem és kiderült, anyám lopdosta le róla, mivel kellett neki a limonádéjához illetve üresen is nassolgatta...
Oké, de megkérdeztem, hogy nem illett volna megkérdezni, hogy vehet e belőle és kié egyáltalán ez a lazacos tál mielőtt félig feldézsmálja?
Ekkor vállat rántott és annyit mondott "a citromokat ne sajnáld már tőlem".
A citromokat én szoktam venni magamnak, a konyhában eleve van mindig pár citrom és nem értem a loikáját, miért az én kajámról nyúlta le mikor ott díszelgett a konyai polcon egy kosárkában. 4 db volt ott ha jól láttam.
Ez az egyik eset.
Másik eset korábban történt. Hogy Csináltam volna ugye limonádét és a konyhában ügyködtem. A citromokat az asztalra tettem és felszeleteltem. Míg gyorsan kimentem valamiért ami nem a konyhában volt, majd visszatértem konrétan mintha semmit nem csináltam volna, a citrom karikáknak nyoma veszett..5 db-ot szeltem és egy se volt ott. Apám volt az akinek a szájában láttam ahogy majszolt egyet. Kérdeztem ő vette e el mindet, mire "én csak egyet"...Akkor hol a többi? "ott látom ni". És a földre mutatott ahol a citrom karikák hevertek. Mintha leverték volna őket véletlen. Én biztos nem hisz mikor épp mentem a szobámba a valamiért, visszapillantottam, hogy ott legyenek és ott voltak. Tehát apám verhette le őket vagy direkt vagy véletlen. De ha ő is volt, legyen már benne annyi, hogy bocsánatot kérjen vagy venne nekem egy citromot...a földről nyilván nem szedtem fel, ki kellett dobnom...
Hogy érthetném el, hogy a családom ne piszkálja a citromaimat vagy legalább szóljanak ha kell? Mert ha szólnak akkor adok de nem szeretem ha random megdézsmálják előlem, főleg ha látják épp akarok velük csinálni valamit...
Jajj de kis irigyek vagyunk😀
Egész gyerek korodban sosem csináltál olyat ami a szüleidnek nem tetszett? Sosem csórtál el egy kis csokit mikor tudtad, hogy nem szabad?
Ha ennyire fogyó eszköz nálatok a citrom akkor vegyél többet🙃
Am gondolom most már direkt csinálják, mert látják, hogy nagyon érzékeny vagy a citromomra.
7.ki az irigy?
Mint írtam, szívesen adtam volna nekik ha kérnek de hülyének néznek konrétan illetve lopkodnak is...És nem én sosem csórtam el semmit, bármennyire hihetetlen. Eégybként mint írtam én veszem és általában annyit amennyi kell éppen. Miért kéne az enyémet lenyúlni ha nekik eleve van?
"A csontoshús most épp átment lazacoscitromba?"
Nekem is az ugrott be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!