Jogosan bánt a dolog?

Figyelt kérdés
A férjemmel soha nem volt közös karácsonyunk. Családi hagyomány náluk hogy az anyjánál (elvált) vannak a nővérével hármasban karácsonykor, minden egyes évben. Egyszerűen megszakad a szívem hogy egyedül kell töltenem minden egyes évben az ünnepeket. Mikor szóvá tettem, csak megharagudott rám és neki állt feljebb hogy miért fontos nekem ennyire ez, ugyanolyan nap mint a többi. Jogosan van bűntudatom hogy azt kértem hogy menjen 2-3 nappal korábban? Most szóba se áll velem. Az is hozzátartozik a sztorihoz hogy a nővérével eleve csak az anyja kedvéért lenne képes leülni egy asztalhoz, hosszasan bántalmazta (az apja meg biztatta a nővérét ahelyett hogy megvédte volna, az anyja meg becsukta a szemét) ami miatt el is kellett költöznie. Az anyja meg álomvilágban él hogy majd nála összeül a család, másnap meg az apjánál lesznek a "gyerekek", nem véve tudomást az egész helyzetről.

nov. 10. 10:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
100%
Én már abban is kezdek kételkedni, hogy gyerekei vannak. Hazudozik összevissza
nov. 10. 20:30
 72/73 anonim ***** válasza:
100%
Én kabe nem hiszem el ezt a sztorit.
nov. 10. 20:48
 73/73 anonim ***** válasza:
100%
Én sem hiszem el, ilyen aeseben sincs
nov. 10. 20:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!