Jogosan bánt a dolog?
35.
Ugye? Mennyire bizarr már?
(Én voltam a pince hasonlatos.)
Már ne is haragudj, de ez nagyon nem normális helyzet. Te is alaposan benne vagy ebben...tudtad az évek alatt hogy mi a szitu náluk, mégis vele maradtál, összeházasodtatok.
Én már amikor összeköltöztem a párommal (és még nem voltunk házasok), már akkor úgy voltunk hogy onnantól Mi egy család vagyunk, attól kezdve a 24-e szenteste a Miénk volt kettesben, és csak az utána következő napokban mentünk a családjainkoz. És nálunk ez teljesen normális volt hogy így alakult.
A párod jobban ludas ebben a dologban hogy ennyire semmibe néz ilyenkor, nem áll melléd...de te is vastagon benne vagy, hogy ezt hagytad így az évek alatt és nem léptél ki.
A férjem már az ismerkedés idején se szaladt haza szenteste az anyjához és az apjához, pedig elvárták volna. Megsértődtek és érveltek, de nem hatott. Aztán a gyerekek születése után úgy gondolták, hogy az egy hónapos babával oda megyünk, mert akkor a fiukkal az unokát is várták ünnepelni, engem megtűrtek volna. Mondtuk, hogy ilyen picivel nem megyünk sehova, én sem voltam jól és hiába kérik, nem fogja a csecsemőt elvinni nélkülem fél napra. Utána is ment az orrhúzás, de nekem volt önálló családom.
Neked nincs. A férjed nem vált le, ezen kéne dolgoznotok. Például jó átmenet lenne, ha 24-én délelőtt ketten átmentek, délután haza és normál családként pihentek, ünnepeltek, bulizni mentek, amihez kedvetek van. Nem normális, hogy magadra hagy.
Hát basszus...Házasok vagytok, de nem is ismered a férjed anyját? Engem pár hónap után már vittek az eddigi párjaim a szüleikhez...Ezek szerint a saját unokáit sem ismeri?
A férjedet meg hagyjuk is...Ahelyett, hogy a feleségével és a gyerekeivel töltené a szentestét, átmegy anyucihoz és a nővéréhez (akit amúgy nem is szeret...).
A párommal kb. fél éve voltunk együtt tavaly karácsonykor, mégis együtt mentünk a szüleimhez. Én elhiszem, hogy szereti az édesanyját, ezzel önmagában nincs semmi baj. De akkor mondjuk áthívjátok őt magatokhoz. Ez az opció fel sem merült?
Férjedéknél komoly gondok vannak. Totál nem normális amit csinálnak.
Nálad annyi a gond, hogy már magadat hibáztatod, hogy szóba merted hozni a témát. Nem vagy hisztis, teljesen normális az igényed, hogy a férjeddel és a gyerekeitekkel szeretnél karácsonyozni. Fura ember a férjed, ha inkább "benyomja a durcit" és a hallgatásával büntet ahelyett hogy beszélgetnétek. Ha mindenre ilyen szarul reagál, akkor a válás a megoldás. Vajon férjed rájön magától valamikor, hogy már ti vagytok a családja?
40.
Teljesen igazad van!
De hidd el, vannak ilyen sötét alakok a valóságban is.
A nővére 6 éve együtt van a pasijaval, a mama nem ismeri mert még friss a dolog.
Mi van????
Az kemény..
Hát én is csak azt tudom kérdezni, hogy hogy a fenébe lett ebből házasság?
És szerintem ez lehet a kisebbik gond a házasságoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!