Jogosan bánt a dolog?
#51 akkor is életszerűtlen.
Ha a lányom hat éve lenne valakivel együtt, meg akarnám ismerni, az fix
Ez az egész család bolond.
51 igen, szerintem is, csak gondoltam ezt tisztazom
Nekem teljesen abszurd, hogy ne akarjam megismerni azt, aki bármelyik szerettem figyelmét felkeltette
Érdeklődéstől kezdve randikon át a házasságig érdekelne, hogy alakul, ha valóban szeretem az adott embert, és tökmindegy, hogy gyerekemről, testvéremről, vagy csak egy barátról van szó
Pár dolgot megváltoztattam, hogy ne legyünk felismerhetőek, amiből lettek félreértések, bocsánat.
Az az igazság hogy nem volt esküvő, vadházasságban élünk. (Nekünk ne az állam meg az egyház mondja meg hogy mizu, egyedül egymásnak fogadtunk hűséget)
Illetve 20-on évesek vagyunk, nem 30-40 évesek mint ahogy sokaknak lejött.
Így mennyire más a véleményetek?
Na, egy újabb csavar.
A véleményem továbbra is az, hogy kitalált történettel állunk szemben.
Sajnos nem kitalált
Eleve nem írtam hogy 30-40 évesek lennénk csak sokaknak úgy jött le.
A házasság rész is csak azért releváns mert esküvőről írtatok amit helyesbítettem is.
Miért ne írtak volna esküvőről a többiek, ha egyszer "férjedként" emlegetted a párodat a történetben?
Ha egy dolog hazugság volt, akkor a többi is simán lehet kamuzás, úgyhogy ezzel többet nem is érdemes foglalkozni.
Azért ugye nem a válaszoló a "hülyék"?
Ha azt írod, férjed van, az ember hajlamos feltételezni, hogy volt esküvő. Tali anyóssal.
Ha azt írod "egyedül kell töltenem minden egyes évben az ünnepeket", az ember nem 1-2 karácsonyra gondol, hanem többre.
Lassan kiderül, hogy
- "férjed" egyke (nincs nővére)
- nincs gyereketek
- "anyós" nem is tud rólad, tudomása szerint "férjed" magányosan karácsonyozna, ha ő nem mentené meg ettől.
A vadházasság kifejezést régen használták. Ma inkább élettársi kapcsolat használatos.
57.
A társad egy lelki nyomorék, az anyja meg egy elmebeteg, az apja és a nővére pedig szadista.
"Az is hozzátartozik a sztorihoz hogy a nővérével eleve csak az anyja kedvéért lenne képes leülni egy asztalhoz, hosszasan bántalmazta (az apja meg biztatta a nővérét ahelyett hogy megvédte volna, az anyja meg becsukta a szemét) ami miatt el is kellett költöznie. Az anyja meg álomvilágban él hogy majd nála összeül a család, másnap meg az apjánál lesznek a "gyerekek", nem véve tudomást az egész helyzetről."
Horror beteg állatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!