Jogosan bánt a dolog?
Hát, bocs, de ez nem házasság. Legalábbis nagyon úgy fest, hogy nem tekint a feleségének. Ha annak tekintene, téged is vinne magával. Tényleg, miért nem visz?
(Mi 21 éve házasok vagyunk, de soha fel se merült olyasmi, hogy külön töltsük az ünnepeket.)
11.
Mondon, hogy elmebetegek.
Jobb is, ha otthon maradsz, mert a végén még a pincéjükben, láncra verve végzed.
Brutál, hogy ilyen állatok szabadon élnek közöttünk.
De egy család vagytok, könyörgöm. Alap, hogy a párom szüleit is meglátogatom karácsonykor és nekik is adok ajándékot...
Állj a sarkadra, menj vele. Család vagytok, vagy mi.
Vigyél sütit, főzzetek, előtte tudakold meg, mit szeret, hogy anyós ne érezze hogy ő etet mindenkit, aztán vitára is kevesebb oka lesz, ha nagyon olyan típus.
Házasok vagytok, de nem találkoztál még a férjed anyjával rendesen? Ezen mindenképpen változtatni kellene, és ha az anyós nem hajlandó lépni, akkor neked kell, hiába ő az idősebb, te is felnőtt ember vagy.
Hat az utolsó valaszodbol ítélve te is elmebeteg vagy ha így gondolkozol.
Megerdemlitek egymást, sirdogalj csak tovább.
Engem egyszer esküvőre hívtak meg, megmondták, hogy ne vigyem a férjemet mert csak szűk család
Ok....
Mosolyogva mondtam nemet, hiszen nekem már a férjem is családom.
Ahol őt nem látják szívesen oda én sem megyek
Ahol engem nem látnak szívesen oda ő sem megy...ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!