Mikor beszéljek a családomnak az új kapcsolatomról?
Egy teljesen váratlan és új élethelyzetbe csöppentem. 3 hónappal ezelőtt felvettem a kapcsolatot interneten keresztül egy lánnyal,aki számomra nagyon érdekes tartalmakról töltött fel vidókat YouTube-ra. Követtem a közösségi médiáákban is, aztán csak írtam neki egy rajongói hangvételű levelet. Amire nagy meglepetésemre válaszolt. Rendszeresen beszélgetni kezdtünk, teljesen lenyűgözött a személyisége és azon kaptam magam, hogy már flörtölgetünk. Szóval teljen beleszerettem, és kölcsönös a vonzalom. Soha nem éreztem még semmit nő iránt, de belé annyira szerelmes vagyok, hogy teljesen kizökkentem a mindennapi tevékenységeimből is, semmire sem tudok figyelni, csak rá gondolok egyfolytában.
Viszont senkinek sem beszéltem az online kapcsolatunkról, sem családtagoknak, sem barátoknak.
A múlt hétvégén azonban találkoztunk is, kiutaztam hozzá Londonba. Az anyámnak azt mondtam,hogy egy koncentre megyek.
Tehát mióta találkoztunk még inkább a hatása alatt vagyok, és még jobban szeretem.
Igen, csak 3 hónapja kezdtünk beszélgetni és még csak egyszer találkoztunk, de még soha nem voktam ilyen szerelmes és egyre nehezebb ezt eltitkolni.
Már korábban is szerettem volna róla beszélni legalább az anyámmal, de nem mertem rászánni magam, és úgy voltam vele, hogy amíg csak online kapcsolatról van szó,addig minek is? Most viszont úgy érzem komolyan el kell gondolkodnom rajta, hogy mikor, és hogyan fogok beszélni róla. Abban biztos vagyok, hogy elsőként az anyámat szeretném beavatni. Már csak az a kérdés, hogy mikor? Várjak még, vagy minél előbb mondjam el neki?
27/N
Azt tudja anyud, hogy a lányokat (is) szereted?
Sztm várj még pár talit aztán beszélj róla. Esetleg akiben bízol mesélhetsz neki róla.
Ébredjetek már fel :)
A matinénak vége, még a "kérdező" is megunta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!