Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikor beszéljek a családomnak...

Mikor beszéljek a családomnak az új kapcsolatomról?

Figyelt kérdés

Egy teljesen váratlan és új élethelyzetbe csöppentem. 3 hónappal ezelőtt felvettem a kapcsolatot interneten keresztül egy lánnyal,aki számomra nagyon érdekes tartalmakról töltött fel vidókat YouTube-ra. Követtem a közösségi médiáákban is, aztán csak írtam neki egy rajongói hangvételű levelet. Amire nagy meglepetésemre válaszolt. Rendszeresen beszélgetni kezdtünk, teljesen lenyűgözött a személyisége és azon kaptam magam, hogy már flörtölgetünk. Szóval teljen beleszerettem, és kölcsönös a vonzalom. Soha nem éreztem még semmit nő iránt, de belé annyira szerelmes vagyok, hogy teljesen kizökkentem a mindennapi tevékenységeimből is, semmire sem tudok figyelni, csak rá gondolok egyfolytában.

Viszont senkinek sem beszéltem az online kapcsolatunkról, sem családtagoknak, sem barátoknak.

A múlt hétvégén azonban találkoztunk is, kiutaztam hozzá Londonba. Az anyámnak azt mondtam,hogy egy koncentre megyek.

Tehát mióta találkoztunk még inkább a hatása alatt vagyok, és még jobban szeretem.

Igen, csak 3 hónapja kezdtünk beszélgetni és még csak egyszer találkoztunk, de még soha nem voktam ilyen szerelmes és egyre nehezebb ezt eltitkolni.

Már korábban is szerettem volna róla beszélni legalább az anyámmal, de nem mertem rászánni magam, és úgy voltam vele, hogy amíg csak online kapcsolatról van szó,addig minek is? Most viszont úgy érzem komolyan el kell gondolkodnom rajta, hogy mikor, és hogyan fogok beszélni róla. Abban biztos vagyok, hogy elsőként az anyámat szeretném beavatni. Már csak az a kérdés, hogy mikor? Várjak még, vagy minél előbb mondjam el neki?

27/N

ma 09:08
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
79%
Semmikor. Ha ez idegenektől kell kérdezned, akkor sajnos nagy a baj a családi kapcsolataiddal, így tartsd meg magadnak ezt az infót és terápiában (egyedül nem lehet) válj le szépen a családtól.
ma 09:16
 2/29 anonim ***** válasza:
87%

Elsőnek magát a témát kéne feldobni, hogy mi a véleményük azt illetően.

A válaszaikból majd látod hogy neked mennyire van esélyed

ma 09:23
 3/29 anonim ***** válasza:
87%

3 hónapja beszéltek, 1x találkoztatok, távkapcsolat...

Várj még!

ma 09:33
 4/29 anonim ***** válasza:
52%

Miért vagyok lepontozva?

Mert az igazat írom?

Egy ilyen kérdést hogy lehet idegeneknek feltenni?

Ha egy családban annyira nem ismerik egymást az emberek, hogy azt sem tudják hogy állnak a társadalmi kérdésekhez, ott van egyáltalán értelme bármiről is beszélni?

Ha meg tudja a kérdező, miért mi mondjuk meg hogy mikor alkalmas az időpont a bejelntésre?

Egy boldog, önazonos, reziliens, empatikus családban bármikor helye van egy boldog, jó dolog bejelentésének. Ehhez nem kell kétmillió idegen.

ma 09:38
 5/29 anonim ***** válasza:
82%
Lepontozhassátok a 4est, de igaza van. Van olyan anyuka, aki 2 nap után is jól fogadja a hírt. Meg van olyan, aki akkor sem fog elfogadni, ha éveket vársz rá. Akkor mondja el, amikor jól esik neki, vagy tovább nem tudja titkolni.
ma 09:58
 6/29 anonim ***** válasza:
71%
Te nem szerelmes vagy, neked régóta nincs rendes kapcsolatod, és most ebben a távkapcsolatban (nincs benne a mindennapi találkozás felelőssége és a benne lévő kockázatok) véled megtalálni azt, amire vágysz, de ami valójában nincs benne. Rajongsz, mint egy 15 éves a rockénekesért. Ebből nem lesz kapcsolat, neki nem te kellesz, van még neki ezer másik követője, és intenzív együttlét nélkül nem is lehet egymást megismerni. Valódi kapcsolatokat keress ott, ahol élsz. A szülőkkel való közlés majd egy stabil, időtálló kapcsolatnál lesz kérdés.
ma 10:15
 7/29 anonim ***** válasza:
80%
A helyedben várnék. Ez most egy távkapcsolat, amit nehéz fenntartani. Londonba valószínűleg nem fogsz kiköltözni, és így mindkettőtök másfelé fog keresgélni idővel.
ma 10:18
 8/29 A kérdező kommentje:
Most még viszonylag friss a kapcsolat (bár nekem olyan mintha ezer éve ismernénk egymást), de idővel természetesen bárhova kész vagyok kiköltözni érte. A távolság nem jelenthet akadályt köztünk.
ma 10:22
 9/29 anonim ***** válasza:
81%
Ugyan már, hát nem is ismered! Nőj már fel, nem tini vagy! Mennyi időt voltatok együtt? (Szex is volt?) Két nap alatt nem olyan az ember, mint amilyen!
ma 10:26
 10/29 A kérdező kommentje:
Két és fél napot töltöttünk együtt (de hamarosan újra találkozunk), viszont ez a két és fél nap hetekkel ért fel. Olyan volt, mintha mindig is együtt lettünk volna. (Igen, szex is volt).
ma 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!