Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikor beszéljek a családomnak...

Mikor beszéljek a családomnak az új kapcsolatomról?

Figyelt kérdés

Egy teljesen váratlan és új élethelyzetbe csöppentem. 3 hónappal ezelőtt felvettem a kapcsolatot interneten keresztül egy lánnyal,aki számomra nagyon érdekes tartalmakról töltött fel vidókat YouTube-ra. Követtem a közösségi médiáákban is, aztán csak írtam neki egy rajongói hangvételű levelet. Amire nagy meglepetésemre válaszolt. Rendszeresen beszélgetni kezdtünk, teljesen lenyűgözött a személyisége és azon kaptam magam, hogy már flörtölgetünk. Szóval teljen beleszerettem, és kölcsönös a vonzalom. Soha nem éreztem még semmit nő iránt, de belé annyira szerelmes vagyok, hogy teljesen kizökkentem a mindennapi tevékenységeimből is, semmire sem tudok figyelni, csak rá gondolok egyfolytában.

Viszont senkinek sem beszéltem az online kapcsolatunkról, sem családtagoknak, sem barátoknak.

A múlt hétvégén azonban találkoztunk is, kiutaztam hozzá Londonba. Az anyámnak azt mondtam,hogy egy koncentre megyek.

Tehát mióta találkoztunk még inkább a hatása alatt vagyok, és még jobban szeretem.

Igen, csak 3 hónapja kezdtünk beszélgetni és még csak egyszer találkoztunk, de még soha nem voktam ilyen szerelmes és egyre nehezebb ezt eltitkolni.

Már korábban is szerettem volna róla beszélni legalább az anyámmal, de nem mertem rászánni magam, és úgy voltam vele, hogy amíg csak online kapcsolatról van szó,addig minek is? Most viszont úgy érzem komolyan el kell gondolkodnom rajta, hogy mikor, és hogyan fogok beszélni róla. Abban biztos vagyok, hogy elsőként az anyámat szeretném beavatni. Már csak az a kérdés, hogy mikor? Várjak még, vagy minél előbb mondjam el neki?

27/N

ma 09:08
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
0%
Leírnád a Youtube csatornáját?
ma 11:16
 22/35 A kérdező kommentje:

A következő találkozást november 15-18 között tervezzük, vagyis 15-én reggel megyek, és 18-án jövök vissza.

Hogy érted, hogy hogy állok a kapcsolatokkal? Most ő a kapcsolatom.

Nyílván nem fogom leírni a Youtube csatornáját, sem más elérhetőségét.

ma 11:21
 23/35 anonim ***** válasza:
27%
Miért? A Yt csatorna nyilvános.
ma 11:23
 24/35 anonim ***** válasza:
75%
Ráérsz elmondani a családodnak akkor, amikor összeköltöztök a szerelmeddel.
ma 11:26
 25/35 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem inkább mondd el anyukádnak. Attól függetlenül, hogy hogyan fogadja, legalább ez a kérdés nem fog nyomasztani, és neki is lesz ideje megbarátkozni a gondolattal, hogy a lánya külföldre költözik.
ma 11:33
 26/35 anonim ***** válasza:
70%

Vajon hány ilyen rajongója lehet, akit befogad egy-egy hétvégére? Egy hétvégére nagyon könnyű eljátszani a hős szerelmest. Akár minden hétvégén másnak is. Számára nincs felelősség, csak a hasznot veszi magához.

Amúgy ezzel kapcsolatban egy sztori: van egy lovas lány, rendszeresen rakta fel a jobbnál jobb képeket fb-n lovas csoportba, mindenki rajongott érte. Aztán egyszer úgy hozta az élet, hogy ugyanabban a lovardában tartottuk a lovainkat. Elkezdtünk együtt terepre járni, figyeltem ahogy képzi a lovait, és sajnos rá kellett jönnöm, hogy amit nyilvánosan megoszt, az egy mesterien megkomponált cukormáz nulla beltartalommal, aminek semmi köze nincs a valósághoz...

ma 11:54
 27/35 A kérdező kommentje:
3 hónapja szinte éjjel-nappal kapcsolatban vagyunk, már mindent tudunk egsmásról. Ismerem már annyira, hogy tudjam milyen. A személyes találkozó óta pedig ha lehet még jobban beléestem.
ma 12:09
 28/35 anonim ***** válasza:
64%

A korábbi kapcsolataiddal hogy álltál, nem ezzel!

Nem ismered, mert az ember nem az, amit leír magáról, hanem ahogy viselkedik hosszú távon.Egyáltalán ő is hasonló érzelmeket érez irántad?

ma 12:20
 29/35 anonim ***** válasza:
0%

Egyértelmű kamu.

Jelentve

ma 12:20
 30/35 A kérdező kommentje:

A korábbi kapcsolataim mind férfiakkal voltak, és egyik sem volt közülük ilyen intenzív és ilyen nagy hatással rám, mint ő.

Igen, ő is így érez❤

ma 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!