Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikor beszéljek a családomnak...

Mikor beszéljek a családomnak az új kapcsolatomról?

Figyelt kérdés

Egy teljesen váratlan és új élethelyzetbe csöppentem. 3 hónappal ezelőtt felvettem a kapcsolatot interneten keresztül egy lánnyal,aki számomra nagyon érdekes tartalmakról töltött fel vidókat YouTube-ra. Követtem a közösségi médiáákban is, aztán csak írtam neki egy rajongói hangvételű levelet. Amire nagy meglepetésemre válaszolt. Rendszeresen beszélgetni kezdtünk, teljesen lenyűgözött a személyisége és azon kaptam magam, hogy már flörtölgetünk. Szóval teljen beleszerettem, és kölcsönös a vonzalom. Soha nem éreztem még semmit nő iránt, de belé annyira szerelmes vagyok, hogy teljesen kizökkentem a mindennapi tevékenységeimből is, semmire sem tudok figyelni, csak rá gondolok egyfolytában.

Viszont senkinek sem beszéltem az online kapcsolatunkról, sem családtagoknak, sem barátoknak.

A múlt hétvégén azonban találkoztunk is, kiutaztam hozzá Londonba. Az anyámnak azt mondtam,hogy egy koncentre megyek.

Tehát mióta találkoztunk még inkább a hatása alatt vagyok, és még jobban szeretem.

Igen, csak 3 hónapja kezdtünk beszélgetni és még csak egyszer találkoztunk, de még soha nem voktam ilyen szerelmes és egyre nehezebb ezt eltitkolni.

Már korábban is szerettem volna róla beszélni legalább az anyámmal, de nem mertem rászánni magam, és úgy voltam vele, hogy amíg csak online kapcsolatról van szó,addig minek is? Most viszont úgy érzem komolyan el kell gondolkodnom rajta, hogy mikor, és hogyan fogok beszélni róla. Abban biztos vagyok, hogy elsőként az anyámat szeretném beavatni. Már csak az a kérdés, hogy mikor? Várjak még, vagy minél előbb mondjam el neki?

27/N

ma 09:08
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
17%
Ha ez nem kamu, nagy bajok vannak nálad...
ma 10:49
 12/35 anonim ***** válasza:
36%
Ő hány éves?
ma 10:50
 13/35 anonim ***** válasza:
36%

Két és fél nap - wow. Nem is ismered őt, miért kellene beszélned róla bárkinek?

Az meg tök lényegtelen infó, hogy "igen, szex is volt". Ok, kit érdekel.

ma 10:50
 14/35 anonim ***** válasza:
79%
13! a 9. kérdezte
ma 10:52
 15/35 anonim ***** válasza:
12%

Mondjuk félelmetesen hülye és felelőtlen vagy huszonhét éves létedre. Kiutazol egy másik országba, hazudsz anyádnak... és hogyha ez a nagyon kedves lány egy férfi lett volna, aki erőszakkal elvisz ki tudja, hová? Nem olyan ritka, mint azt gondolnád.

Azt sem tudná anyád, merre kerestessen. Uramatyám, nőj fel.

ma 10:52
 16/35 anonim ***** válasza:
15: gondolom, nem azt mondta, hogy a szomszéd faluban lesz a koncert...
ma 10:57
 17/35 anonim ***** válasza:
67%

Igen, ez a rózsaszín köd. Aztán elmúlik, mikor kiderülnek azok az eltérések, amik két és fél nap alatt nem tudnak. A fellegekben jársz, mert a hiányból fakadóan elárasztottak a pozitív hormonok. Az élet hosszútávú felelős összekötéséhez legalább 2 év intenzív együttlét kell, biológiailag az alatt oszlik fel a rózsaszín hormonköd. Ha egy településen éltek, akkor össze lehet költözni, aztán legfeljebb szétmenni gond nélkül. Ugyanezt két különböző országban nem lehet.

Számottevő férfikapcsolatod mikor volt utoljára?

ma 11:00
 18/35 A kérdező kommentje:

#12, Ő 32 éves.

#15, 3 hónapja folyamatosan beszéltünk telefonon és videóhívásban is. Előttem meg majd fél évig nyomon követtem őt a Youtube-on és a közösségi médiákban, csomó videót töltött fel és élőzött is.

Elmondtam anyának, hogy Londonba megyek, csak azt mondtam, hogy egy koncert kedvéért megyek. Igazából szólnom sem kellett volna az útról, mert külön élek, nem tűnt volna fel neki ha nem vagyok itthon egy hétvégén. De valahogy jól esett legalább részben őszintének lenni.

ma 11:08
 19/35 anonim ***** válasza:
Mikor lenne a következő személyes találkozás?
ma 11:10
 20/35 anonim ***** válasza:
75%

Szóval hogy is állsz a kapcsolatokkal?

A youtube-os videók csak egy pici szelete az ember személyiségének. A konfliktusok, hibák, megoldási stratégiák csak együttéléskor derülnek ki.

ma 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!