Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell csak a korkülönbség...

Miért kell csak a korkülönbség miatt így kezelni a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés
19/L vagyok és összejöttem egy pasival, aki 36 éves és december végén tervezünk összeköltözni. Szüleim teljesen kikeltek magukból, hogy már az sem normális, hogy egy ennyi idős pasival vagyok együtt, de még vele is akarok élni.. meg hogy semmit nem is tudok az előéletéről, csak annyit, hogy nem nagyon volt előtte kapcsolata és gondoljak bele, mert ennek biztos oka van. Nekem erre csak a választ adta, hogy nem igazán érezte magát késznek egy kapcsolatra és inkább egyéjszakásai voltak, de velem komolyan gondolja, én lennék neki az első, akivel összeköltözik.
okt. 28. 19:45
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem is sok ez a korkülönbség, de azt mondják, a szerelem nem válogat.
okt. 28. 19:48
 2/41 anonim ***** válasza:
75%
Én 29 évesen jöttem össze egy 20 éves lánnyal, és 1 éven belül kiderült, hogy nem vagyunk kompatibilisek, pedig az "csak" 9 év különbség volt, nálatok pedig 17 év van. Ha belegondolsz, apád lehetne. Nem fog hosszútávon működni, igaza van a szüleidnek.
okt. 28. 20:01
 3/41 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem is nagy a korkülönbség. Mióta vagytok együtt? Ha nem ismered a pasit teljesen és nem bízol meg benne ne koltozz össze vele. Egyesen hulyeseget csinálsz. Szerintem nincs olyan férfi, aki 36 éves koráig ne akart volna csajozni és komoly kapcsolatot se akart volna kialakítani. Lehet egy olyan pancser fogták ki aki a saját korosztályának nem kell már.
okt. 28. 20:03
 4/41 anonim válasza:
86%
Mióta vagytok együtt? Lehet az jobban kiakasztja őket, hogy 3-4 hónap kapcsolat után már költözés.
okt. 28. 20:16
 5/41 A kérdező kommentje:
2 éve vagyunk együtt, szóval annyira nem újkeletű, de csak fél évvel ezelőtt mondtam el nekik, hogy együtt vagyok vele
okt. 28. 20:19
 6/41 anonim ***** válasza:
81%

Kétesélyes van kb 10% ilyen kapcsolat ami hosszútávon is müködhet, de nagy eséllyel a korkülönbség miatt nem lesz hosszútávú.

Mivel teljesen más életszakasz vagytok, hacsak nem vagy az a koravén típusú lány aki otthonülős

okt. 28. 20:21
 7/41 anonim ***** válasza:
79%
Én se örülnék, ha megtudnám, hogy egy 35 éves pasas a még nem felnőtt lányomat felszedte volna. És jól elszégyellném magam, hogy valamit nagyon elcsesztem a gyerekem nevelésével.
okt. 28. 20:21
 8/41 anonim ***** válasza:
87%

Hogy ismerkedtetek meg?

Hol szedett fel?

Ez érdekes lehet.

okt. 28. 20:24
 9/41 anonim válasza:
79%

Ne haragudj, ha túl érzékeny témát érintek.

Apád mennyire szeretett téged? Hogy nevelt? Jó apa volt?

Biztos nem csak a rejtett szülői szeretet, szülői védelem-biztonság iránti vágyad bontakozik ki abban, hogy egy idősebb férfit szeretsz?

Biztos vagy abban, hogy őt szereted, és nem csak keresed benne a szülőt?

Ne haragudj, ha rosszindulatúnak hangzik, nem annak szántam, kérlek ne rossz néven vedd, csak nekem ez fura.

okt. 28. 20:30
 10/41 anonim ***** válasza:
78%
Ugye nem te vagy a legfiatalabb testvér a családban?
okt. 28. 20:31
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!