Miért kell csak a korkülönbség miatt így kezelni a kapcsolatunkat?
Figyelt kérdés
19/L vagyok és összejöttem egy pasival, aki 36 éves és december végén tervezünk összeköltözni. Szüleim teljesen kikeltek magukból, hogy már az sem normális, hogy egy ennyi idős pasival vagyok együtt, de még vele is akarok élni.. meg hogy semmit nem is tudok az előéletéről, csak annyit, hogy nem nagyon volt előtte kapcsolata és gondoljak bele, mert ennek biztos oka van. Nekem erre csak a választ adta, hogy nem igazán érezte magát késznek egy kapcsolatra és inkább egyéjszakásai voltak, de velem komolyan gondolja, én lennék neki az első, akivel összeköltözik.okt. 28. 19:45
41/41 anonim válasza:
Egy hosszutávú kapcsolatra semmi esetre sem, viszony egy apa-lánya szerepjátékra akár még egy jó másfél-2évig simán jó lehet.
35F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!