Miért kell csak a korkülönbség miatt így kezelni a kapcsolatunkat?
Magyarul 17 voltál, amikor ez szerencsétlen 33 éves nagyon férfi felszedett. Gratulálok.
Nekem 17 évesen több eszem volt ennél, és őszinte leszek, rhadtul kiakadnék a szüleid helyében méghozzá arra kreténre, aki 33 évesen kamaszlányokat csábít el.
Te meg szimplán buta és tudatlan vagy.
Szerintem attól tartanak, hogy a generációs különbségek ki fognak ütközni.
Kevés emberről tudok, akinek a párja jóval fiatalabb/idősebb volt, rájuk is furcsa szemmel néztek sokan.
22 evesen 39 eves pasim volt. Akkoriban koltoztem el otthonrol alberletbe, es lett munkam.
Masfel evig huztuk, katasztrofa volt. Teljesen eltert a gondolkodasunk. O egy 15 eves kapcsolaton volt tul, kiskamasz gyerekkel, egy csaladbol lepett ki, ahol hozzaszokott bizonyos dolgokhoz. En meg 22 evesen 3 muszak mellett nem ohajtottam hazitundert jatszani, a bulizasrol szolt az eletem akkoriban.
Aztan talalkoztam a ferjemmel, aki “csak” 11 evvel idosebb nalam, evek ota egyutt vagyunk, gyerekunk is szuletett. Nyilvan mostmar nem a bulizas az eletem, de meg igy is porgosebb, mintha az exem mellett lennek.
Az az egyik probelma hogy amit o mar megelt az meg elotted van.
A masik erdemes tisztazni a csaladalapitasi terveket, 36 evesen 2 lehetoseg van:
1. Egybol gyereket akar mert mar idos
2. Nem akar soha csaladot alapitani
Ezek a fontos kerdesek.
Én azt hiszem 21 voltam amikor majdnem összejöttem egy 37 éves pasival. Most 30 vagyok és hálát adok az égnek, hogy nem mentünk bele mélyebben a dolgokba. Most 30 évesen lassan családot szeretnék és belegondoltam abba, hogy ő most 46 éves és még most sem tart sehol az életben (annyit tudok, hogy kalandjai vannak, de ugyanaz a munkahelye ahonnan már régóta el akart jönni, mégsem tette meg, pedig lett volna lehetősége) Belegondolva egy olyan férfi mellett lettem volna, aki csak sodródik az életben "majd lesz valahogy" felfogással. A mostani párommal szerencsére 2 év van köztünk így ugyanabban az életszakaszban vagyunk.
Nekem az sem tetszik, hogy eddig csak kalandjai voltak. Magyarán eddig kihasználta a lányokat, nőket. Az a pasi is ilyen volt akiről írtam, csak barátkozott a lányokkal persze úgy, hogy flörtölt velük, és szerinte teljesen normális volt az, hogy annyi idősen valami kocsmában felszedett egy nőt, akire másnap alig emlékezett.
Ilyen komolytalan pasit akarsz? Tudom most bulisnak tűnik minden, hidd el én is így éreztem magam 21 évesen, nem érdekelt mi lesz később. Úgy voltam vele, ha szeretjük egymást minden megoldódik, de az élet nem mindig ilyen.
Lesznek bajok sajnos azt hiszem. A korkülnbség generációs. Sok kérdésben nem értetek majd egyet. Valószín (persze a rajtatok mulik) a pasinak évei számából adódóan nagy a tapasztalata ezért sok mindent máskép lát, vagy ép előre látja mi fog történni. Te nem látod, mert kevés élettapasztalatod van. Próbálod megtenni, ő lebeszél. Amikor ez sokadszor történik Te ezt gátnak tekinted, és nem támogatásnak. Ez BIZTOSAN így lesz.
Van annak oka, hogy tiltanak a szüleid. Mondjuk én a lányomnak nem tiltom. Tapasztalja meg. Elmondtam neki mire számoljon, és majd megtapasztalja hogy igazam van. Ő csak 12 éves különbségben van, de már az is érezhető.
Én azt mondom, menj, próbáld ki, de ne égess fel magad mögött minden hidat. Szeresd a szüleid, ne vessz velük össze, csak légy határozott és állj ki azért amit akarsz. Lássák, hogy ez meg fog történni, ha összevesznek veled, ha nem.
Menj és tapasztalj :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!