Miért kell csak a korkülönbség miatt így kezelni a kapcsolatunkat?
Persze hogy semmi valasz, bedobta a gumicsontot, erre a temara hamar ugranak, normalis esetbe jogosan.
De most egy ujabb trollkodasrol van szo.
Igen én úgy vettem észre hogy kb 10 ből 9 ilyen kérdés kamu.
A redditen is gyakori mostanában ez a korkülönbséges trollkodó
Ha nem is kamu akkor is valós hogy nem fog válaszolni.
Nem kapott megerősítést, biztatást a helyzetét illetően, nyilván el fog tűnni.
Ó én simán szórakozóhelyen ismertem meg a 10+ korkülönbséges "páromat".
22 év korkülönbséggel meg társastáncos táncpartnerem volt egy olyan edzésen, amit a szüleim fizettek. Ha a pasin múlik, összejövünk.
Tehát ez a része nem hihetetlen.
Az a része sem, hogy ennyi idősen nem látja át, milyen problémákkal járhat ez az egész. Én se láttam. Egyetemista voltam már mire leesett a tantusz, hogy sokkal többre is értékelhetném magam. Addigra 3 évet cs...tem el egy egyenlőtlen kapcsolatban egy olyan f.i mellett, aki rendszeresen "befiatalított". Ahogy az aktuális párja felnőtt, már kereste is az újabb 16-17 évest, hogy annak is előadja, hogy ő aztán sose, eddig mindig érett partnerei voltak, de "te annyira különleges vagy".
Jaj, de buta csitri vagy te még....
Nos, úgyis rájössz majd. Most hiába is mondanánk bármit.
Nem lesz kellemes :(
Könyörgöm, nehogy teherbe ess tőle.
Mi 18-29 felállásban jöttünk össze, ebben a 11 évben nem tapasztaltam problémát az elmúlt 20 évben, a korunk miatt legalábbis. 😊 A tempót sem érzem vészesen gyorsnak, 2,5 év után simán össze lehet költözni alig 20 évesen is.
Viszont az nekem is fura, hogy ennyi idősen nem volt még senkije.
Azért két év kapcsolat után nem olyan ördögtől való összeköltözni.
A korkülönbség önmagában talán nem akkora probléma, bár nyilván nem kicsi, de a korkülönbségnél bennem nagyobb kérdőjel lenne az, hogy eddig nem igazán voltak tartós kapcsolatai a srácnak, mert az már jelezhet komolyabb problémát ennyi idősen, de egyrészt azért két év kapcsolat azért mégiscsak azt jelzi, hogy képes komolyabbra is - másrészt az igazi problémák úgyis csak lakva fognak kiderülni.
Szerintem ez is egy tapasztalat, azért nem árt, hogyha a szülőkkel nem rúgod össze végképp a port, hogy legyen hova visszamenni, ha nem jön be a dolog. :) Ne ess abba a hibába, hogy dacból maradsz egy rossz kapcsolatban, hogy ne kelljen bevallani, tévedtél.
De még akár pozitívan is meglepődhet mindenki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!