Mit tennétek a helyemben, ha az apátok ezt hányná fel nektek?
Figyelt kérdés
Van egy jól menő vállalkozásom amit egyes egyedül építettem fel.
Apám hajléktalan lett, a 3. felesége is elhagyta, senkire sem számíthat, és azt mondja nekem, hogy vegyek neki egy házat és csak azért lehet ez a vállalkozásom, mert ő megcsinált engem.
Apám alkoholista volt mindig is, egész gyerekkoromban bántalmazott engem és anyámat, anyám karját egyszer el is törte, ezért biztos vagyok benne, hogy nem adok neki semmit, de folyton valamit felhánytorgat nekem amiről én nem is tehetek (általában ezt a megcsinálos sztorit)…
okt. 20. 14:35
21/22 anonim válasza:
Nem kell neki fizetni semmit se. Albérletet se fizess neki! Majd jól lelakja, vagy részegen körbehányja, esetleg ott fetreng a folyosón, a tulaj meg nálad fogja benyújtani a számlát. Szakítsd meg vele a kapcsolatot, nem vagy felelõs érte.
22/22 anonim válasza:
Minden nap kapna két kannást, azzal meg tudja mutatni, mennyit ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!