Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek a helyemben? Màr...

Mit tennétek a helyemben? Màr kellemetlen .

Figyelt kérdés
KB 2 éve kezdődött, szüleim furcsa viselkedésűk. Összejövetel kor semmi vidámság nincs bennük, állandóan panaszkodnak,egy kis fejfájástól már pánikolnak. Mondom ,h adok fájdalom csillapítót,erre az a válasz,h nem kell,de mondom h ettől jobban lesz erre ő neki már sokkal rosszabb lesz. Vérnyomás csökkentöt szednek mind ketten, vérkép tökéletes. 62 és 64 évesek. Úgy élnek meg viselkednek mint akik holnap meghalnak. Én pedig nagyon magamra veszem,és ezen rágódok idegessitem magam. Ha szólók akkor ök ezt nem így gondolták. Miért csinálják ezt velem?Régen jókat beszélgettünk nevettünk,most meg gyomorideg van összejövetelkor.Nem tudom mit tegyek?😔
jún. 11. 22:48
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Erőteljesen ritkítsd a találkozásokat mondjuk a 3 születésnapra és karácsonyra korlátozva. Hagyd őket a saját levükben főni (depressziósok), ne hagyd magadat lenyomni. Magadért vagy felelős, az ő közérzetükért nem. Azért ők felelősek. Éld a saját életedet.
jún. 11. 23:38
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Gondolom már érzik a kort, bepánikoltak, hogy már csak néhány 10 évük van hátra :/ Kissé bekattantak. Talán elmehetnétek pszichológushoz.
jún. 12. 07:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Kapuzárási pánik, rájöttek az öregedésükre.

Hagyd őket magukra egy kicsit.

jún. 12. 08:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell semmit tenni. Ritkítanám a lárogatásokat, amennyire csak lehet és ennyi.

Van ilyen ismerősöm ő konkrétan 15 éve! "temeti" magát. Piszok fárasztó az ilyen ember, amikor gyakorlatilag semmi másból nem állnak a beszélgetések, hogy ő milyen rosszul van, mindene fáj, utoljára látjuk egymást, meg ilyenek.

A valóságban meg még betegsége sincsen, csak bebeszéli magának, hogy ő holnap már nem ébred fel.

Vicces, hogy én 24-25 éves korom óta krónikus betegségeel küzdök és az életem része a fájdalom hideg-szeles időben, de tizedannyit nem rinyálok mint a kb makkegészséges rokon :D

jún. 12. 08:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Lakásukat, környezetüket mennyire tartják rendben? A munkán kívül (ha van) szabaidejükben miket csinálnak? Én is úgy gondolom, hogy depresszió áll a viselkedésük mögött. Pszichológus és rendszeres szabadidős tevékenységek sokat javíthanak ezen.
jún. 13. 20:09
 6/8 anonim ***** válasza:
A kérdező mit kezdjen az utolsó mondatoddal, 5-ös?
jún. 13. 20:33
 7/8 A kérdező kommentje:

Igen én is depresszióra gondolok. Lakás környezetük rendben,anyukám állandóan takarít.

Kevesebbet dolgoznak már,anyukám nyugdíjas ,otthon tesz vesz ő azért a jobbik eset. Apukám na ő már a nehezebb eset, ő vállalkozó annyi munkát már nem vállal,sokszor fáj az izülete begyulladt,és szerintem ezt is nehezen viseli. Akkor ilyen mikor mondjuk nem tud dolgozni pl több napig esik az eső,akkor depis. De nem kell ezért depizni ,nem tudom megértetni vele.

jún. 13. 23:11
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az érzések nem a megértésről szólnak, kérdező. Nem tudsz vele mit csinálni, fogadd el. Nem kell mindenáron megszerelni a másik embert.
jún. 13. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!