Ti nem éreznétek kellemetlenül magatokat a helyemben? Sőt ti mit tennétek? (Többi lent)
Ne menj oda többet ha nem állnak le ezzel a témával ha meg a barátod nem áll ki melletted akkor hagyd ott őt is a saját magad érdekéből
Hasonló cipőben jártam 21 évesen csak én az akkori "apósjelöltemmel" aki berontott a szobába a semmiből és elkezdett fenyegetőzni, hogyha a lányának valami baja lesz akkor ezmegaz lesz (nem irom le mert kitiltanak a fórumról de nem gyengén kemény volt a fickó)
Ott is hagytam őket a francba de a lány addig könyörgött amig megbocsátottam neki
Hiba volt megbocsátani mert akkor ő nem állt ki mellettem és ez a későbbiekben is azt bizonyitotta, hoyg egy kamuzós lánnyal jártam együtt aztán később még 4 évet
Nem vagy a menye,nem kell 2 órát takarítani,de mondjuk egy ebéd főzésébe például nyugodtan besegíthetsz.
Ha felmész,és 2 napig ki se szálltok az ágyból a sráccal,akkor az anyjának van igazsága abban amit mond.
A barátodnak kellene "rendet rakni",anyjával és veled is beszélni,elsimítani a dolgot,ha nem teszi,csak kussol,az elég nagy baj.
Most nézem,mindennap ott "pihengettek",gondolom semmit nem csináltok,kicsit tessék elgondolkodni.
Meg is fordíthatjuk,téged minden nap ott esz a fene,de feltételezem egy poharat nem raktál még arrébb.
Nyithatna ő is. Például beszélgethetne veled és megkérdezhetné, nem lenne-e kedved segíteni neki és közben beszélgetni. Tehát nem rabszolgamunkaként előadni a dolgot, hanem kapcsolatépítésként.
De én azt mondom, ha napokat töltesz ott és eszed a cuccukat, használod a fürdőt, stb, akkor van némi alapja erre, hiszen az ő lakásuk se ingyenhotel. Csak nem jó stílusban közli. A megoldás a barátod kezében van.
Miert segitenel!? Parodhoz jarsz, nem takaritani....
Ha enyire unlogikus, miert zavar teged? Masik dolgban szimplan teved. Es?
Kommunikacioval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!