Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kellemetlenül éreznétek ilyenkor magatokat? 21L
Figyelt kérdés
A barátom meghívott a szüleihez egy hosszú hétvégére vidékre, és megbeszéltük, hogy egyik délután együtt sütünk valamit. Viszont amikor elérkezett a délután, akkor ő úgymond egyedül hagyott. Visszahúzódó vagyok és idegen helyen először frusztráltan érzem magam egy kicsit. Kértem, hogy segítsen nekem a sütésben, mert nehezen találtam meg bármit a konyhájukban, de ő mással volt elfoglalva. Ti ilyenkor könnyen feltaláljátok magatokat? Nekem ez kicsit kellemetlen volt.2015. ápr. 16. 14:36
1/5 anonim válasza:
Feltalálnám magam, de jogos, hogy kényelmetlen volt és meg is mondanám neki. Vagy legközelebb én hívnám át és kettesben hagynám anyukámmal.
2/5 anonim válasza:
Kellemetlen pláne így elsőre, de majd oldódik a helyzet ne izgulj. De ezt mond el a párodnak is legközelebb, ő hazai terepen mozgott, így könnyű :)
3/5 opened paradise válasza:
Igen,nem szeretek más cuccaiból használni,félnék,hogy közben mit gondolnak magukban.
4/5 anonim válasza:
Ja hulye gecc xd ilyen kellemetlen szituban lenni gaz. Speakeld mé velle a temat... Ilyen nehhogy csináljon Avagy tedd te is vele ezt had érezze a törődést xd
5/5 anonim válasza:
Nekem ciki lenne mások cuccában turkálni, de valahogy csak megoldanám. De azért szólnék neki h nem korrekt. Velem anno olyan volt, hogy első pasim elvitt egy "házibuliba", ami feléjük annyit jelentett h bográcsozás. Hát nagyon nem arra gondoltam, ráadásul ilyet nem is eszek, az ott lévő rengeteg embert nem is ismertem. Ők se engem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!