Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti is kellemetlenül éreznétek...

Ti is kellemetlenül éreznétek magatokat így? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval az a problémám, hogy műtötték a lábam... és ez által van néhány (kb.5-6cm) különbség a két vádlim mérete között. Barátok szerint ameddig nem mondom nem feltűnő... de én tudom, hogy ez van és nagyon zavar... Mondták, hogy kondizzak vádlira... ami nem is lenne rossz ötlet, csakhogy a műtét miatt ezt sem tehetem.. Ti mennyire foglalkoznátok mások véleményével, hogyha ez a problémátok lenne?

15/L

2012. jan. 29. 01:40
 1/8 Darkkingdom ***** válasza:
Most még úgyis fogsz foglalakozni mások véleményével,de hidd el rá fogsz jönni hogy NEM KELL FOGLALKOZNI MÁSOK VÉLEMÉNYÉVEL!Az a lényeg hogy fogadd el magad és majd ha lehet kondizol rá és jólessz!
2012. jan. 29. 01:59
 2/8 A kérdező kommentje:

Persze... csak akkor sem tudom magam nagyon elfogadni... még akkor sem, hogyha kizárom mások véleményét... :\

Zavar, hogy én nem lehetek talán sosem olyan ""tökéletes"" és ez miatt nyáron sem nagyon hordok pl: rövidnadrágot illetve srtandon nem mászkálok annyit... ilyen időben ami most van nem zavar mert ruhában nem látszik... csak a nyártól tartok ez miatt ismét...nem tudom, hogy hogyan tudnám elfogadni magam...:\

2012. jan. 29. 02:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem 5-6centi az égvilágon senkinek nem tűnik fel, hacsak nem kezded el vonalzóval mutogatni nekik...
2012. jan. 29. 02:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is ez a problémám,csak nekem születési probléma miatt és mivel már 30 felett vagyok nem tudok mit csinálni vele a jobb vádlim még úgy ahogy van de a balon szinte semmi azt többször operálták. Ha mostanában mütöttek,várd meg még teljesen begyógyul a seb kezd el óvatosan terhelni aztán jöhet a vádlizás.
2012. jan. 29. 11:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Anyum mindig mondogatja, hogy neki milyen X lába van. Ha nem mondogatná nekem nem tűnne fel, mert úgy öltözik hogy elrejtse, meg megtanulta hogy álljon be.

Ugyan már, egy vádli különbség? Nekem meg karikás a szemem és görbe az orrom :D akkor menjek világgá? Jó, volt olyan korszakom, amikor világgá mentem volna miatta legszívesebben, de idővel rájöttem, hogy rajtam kívül senkit se zavar. Ilyenkor nehéz elhinni, de igaz, hogy nem akkora gond ez, mint amekkorának tűnik.

15L

2012. jan. 29. 12:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.:)) ezzel most kicsit nőtt az önbizalmam.:)
2012. jan. 29. 22:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Ugyan. :D

Múltkor láttam egy lányt - miniszoknyában, bokacsizmában - na ha ő felvállalta, akkor te ne rinyálj. :D Az egyik lába teljesen piszkafa, a másik meg kb. mint egy elefánté (de tényleg!). 5-6 centi az semmi. Ne mondd annak, aki nem kérdez rá, akkor senkinek fel nem tűnik, és nyugodtan vegyél fel szoknyát, passzos gatyát, stb (már ha egyébként jól áll. :D)

2012. jan. 29. 22:58
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Hát a probléma hogy nem állnak jól...:D

De legalább a rövidnadrággal nem lesz majd annyi problémám.:)

2012. jan. 31. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!