Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan smároljak le egy csendes visszahúzó lányt? Nem akarom hogy kellemetlenül érezze magát.
Ha-jahh-haha kosz jót nevettem :)
Egyből szoba sem állna velem többe ha így letamadom
már miért lenne kellemetlen? először jobb úgy,nehogy megijedjen,bár nem tudom hány barátja lehetett előtted de a látszat néha csal...barátommal 11 hónapja vagyunk együtt,lassan 1 éve volt az első randi,ott csak megfogta a kezem(moziba voltunk és már zsibbadt,mert vártam,h megfogja),másodiknál átkarolt és kaptam tőle egy nyakláncot és miután felrakta rám(ideges volt és véletlenül fordítva,de mentségére szóljon,h korom sötét volt,itt cirkuszba mentünk) romantikusan megcsókolt,persze próbálkozott a drága a nyelvével,de nem engedtem,aztán amikor elköszöntünk elmondása szerint majdnem leharaptam a fejét:D és első alkalommal azt hitte,h egy szende kislány vagyok,mert kinézet alapján mindenki így gondolja,de kellemesen csalódott=)úgyhogy lehet te is tévedsz,egyébként előttem meg alak alapján 1000x jobb női voltak(érdekes módon így is én voltam számára az első) az én 42 kilómhoz képest,amiért egy ideig kicsit rosszul éreztem magam,de idővel ez az érzés elmúlt
17/L és 18/F
"egyébként előttem meg alak alapján 1000x jobb női voltak(érdekes módon így is én voltam számára az első)"
Érzek ebben egy kis ellentmondást.
Figyelni kell a reakcióira és mindig csak egy kicsivel többel bepróbálkozni, mint amennyit engedne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!