Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem baj? (Bővebben lent)
Mindig olyan kapcsolatra vágytam, ami a mostani, miután a volt párom anno szakított velem. A volt barátom kihasznált, nagyon mások voltunk, de nekem ő volt akkor az első, ezért nagyon nem láttam a rózsaszín ködtől a hibákat..
A mostani párommal nagyjából (kevés kivétellel) ugyanaz az érdeklődésünk, az életvitelünk(mindketten a visszafogottabb típusok vagyunk, nem járunk bulikba, csak a legközelebbi barátokkal járunk el néha diszkrétebb helyekre, mindketten viszonylag csendesek vagyunk, de azért sokszor el tudunk mélyen beszélgetni dolgokról. Viszont van, mikor pl. sétánál nem mindig van téma, van mikor nem jut eszünkbe semmi, csak sétálunk. Ez nekem néha furcsa, mert megszoktam, hogy régen, a volt barátom hallgattam, ő dumált folyton..
De azt hozzá kell tennem, a mostani párom kivételes értékes tulajdonságokkal rendelkezik, ami kihalóban van szerintem a pasikból.. Épp ezért nem szeretném elveszíteni, mert nagyon szeretem.. Csak annyi félresikerül kapcsolatról hallani, meg mindenki mást mondd mi az ideális, hogy már szinte betegesen figyelem, vajon minden jó-e a mi kapcsolatunkban is, mert nem akarom, hogy egy ilyen csodálatos embert elveszítsek.
Röviden és tömören. Nem baj. Egyébként se mi döntsük már el, hogy neked mi a jó. :D
Erre vágytál, magad írtad. Kaptál egy kihalófélben lévő pasit. Nem kell megijedni, ha nincs téma, nincs téma.. a csend is tud kellemes lenni. :)
- sikerült könyéket csalnod a szememből :)
- én is csendes srác vagyok :) , meg nem volt barátnőm , mindig elutasítanak....
- gyakran álmodom arról , hogy végre találok , egy hozzám hasonló csendes lányt... de ez meg sajnos nem jött össze sajnos :(
- a beszédről pedig velem is előfordul , hogy nem jut eszembe :) ... de múltkor volt egy lány kivel sétáltunk egyet .... basszus az úgy nyomta a dumát , hogy meg levegőt sem vett pedig nem a hűje plaza cica fajta ..... hanem valami zseni palánta :P .... ( általában az intelligensebb csajokra hajtok ... mernők fizikus informatikus,matematikus stb ....:P
- pár evvel ezelőtt pedig volt egy olyan lány akivel szinte meg se tudott szólalni egyikünk sem :P ... és hirtelen megpróbálta feltalálni magát de elég furcsa oda nem illő mondatokkal mint Junior a "talping zűrben" c. filmből :))
- szóval m1:) számomra mind kettő nagyon edés volt
- sok boldog sagot kívánok és örvendek , hogy vannak meg lányok akik eszre veszik az ilyen kihaló félben levő pasikat is :) ,
U.I. azért , hogy az ilyen értékek kihaló félben vannak , erről csak is a média és a lányok tehetnek
23f
XD
Pedig nem volt célom megsiratni senkit.. :D
Én meg művészlélek vagyok egyébként, (festek, rajzolok) álmodozó típus, de benne is vannak álmodozó stílusjegyek. :)
És mindketten hülyék vagyunk a számokhoz. XD Jó, azért le tudtunk érettségizni. :D Humán beállítottságúak vagyunk. :)
Am. van igazság abban, amit a médiáról mondtál, meg vannak szemét lányok is, de ugyanannyi a szemét pasi is (tisztelet a 10% kivételnek a lakosságból XD).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!