Kellemetlenül érzem magamat a bőröm miatt, itt a jóidő. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Apró pattanásos a bőröm a dekoltázsom környékén. Miféle házi praktikát alkalmazhatok rá szerintetek?
Itt a jóidő, és nagyon kellemetlen nyitott felsőt hordani. Nem durva a helyzet, a barátnőim között vannak rosszabb helyzetű lányok bokáig kivágott pólóban.. de engem ezek a piros foltocskák is zavarnak, szeretnék szép, tiszta bőrt..
Szerintetek a levendula olaj, vagy a citromlé milyen hatású lenne? Vagy milyen egyéb módszert ajánlanátok?
2010. máj. 29. 13:35
1/6 anonim válasza:
Igyál meg napi 1 szem 500mg-os Ca-pezsgőtabit 1-2 hónapig, nekem mindig beválik, évente 2-3 "kúrát" végig csinálok.
2/6 anonim válasza:
erre én is keresem a választ :(
iszonyatosan zavar :(
3/6 anonim válasza:
lehet hülyeség de élesztős pakolás?
+ napsütés
4/6 anonim válasza:
A citromlé az jó.Arra figyelj ,hogy igazi citromnak a levét tedd rá ne pedig boltba kapható citromleveket.Ha fokhagyma karikákat teszel rá az fertőtlenít.A fogkrém leszárítja.Itt egy pakolás is ,ami nekem bevált.:kicsi élesztőt oldj fel egy kevés tejben, és reszelj bele egy kis uborkát, az egészet kend fel és hagyd rajta 10-15 percig.Langyos vízzel mosd le. Az nagyon jót tesz ha "gőzölsz" vagy hogy mondjam :D vagyis ha egy lábasba teszel vizet tűzhelyen felforralod (tehetsz bele citrusolajat,mentát.)a lábasra tegyél fedőt)utána pedig gőzöltesd az arcod,dekoltázsod.Ha a fejedre teszel türcsit akkor hatásosabb. Mindemelett figyelj a táplálkozásra.Ne egyél sok zsírtartalmú ételt.
5/6 anonim válasza:
Ja és igen a napsütést én is javaslom :)) előző voltam
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) ma ki is próbálom ezt a pakolást és remélem a napocska is hamarosan előbújik a felhők mögül..:)
2010. máj. 30. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!