Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért érzitek magatokat...

Miért érzitek magatokat kellemetlenül a tornadresszbe?

Figyelt kérdés
Sokat hallottam, olvastam róla hogy a lányok tiltakoznak a tornadressz viselése ellen, de nem értem hogy konkrétan mi a problémátok vele. Én is lány vagyok mai napig szoktam dresszben tornázni pedig már gimis vagyok, az odáig rendben van hogy vannak kényelmetlen fajták, de elég sok olyan van ami kényelmes. Ha belegondolunk rengeteg előnye van testhez tapad, nem zavar a mozgásban, és nem csúszik le mint egy nadrág, és a lábrésznél is szabadabb mozgást biztosít. Csak nem értem hogy miért tartjátok cikinek ha egyszer nyáron strandon egy szál bikiniben rohangáltok vagy miniszoknyába, az is kimutat mindent, akkor miért ellenzitek a dresszt? Az iskolában a fiúk bámulnak, és? tudtommal külön tesinek kell lennie mindenhol, és ez a többség erre megy rá hogy megbámulja őket valaki, ha miniruhában mászkál az utcán. Kort és nemet is írjatok.
2011. dec. 21. 11:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
én is gimis vagyok, de nálunk is mindenki nadrágban 8általában hosszú) és pólóban tesizik. Engem az zavar a tornadresszben, hogy "túl sok látszik belőlem". mostanában fürdőruhában is szégyellős vagyok..
2011. dec. 21. 11:50
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Én téged nem értelek, hogy mit nem értesz ezen. Szerintem te nem is lány vagy, hanem pasi, azért is írod ki a kérdést, hogy megtudhasd a titkot. :D Na, de mindegy, leírom neked.

Már nem vagyok sulis, de emlékszem, milyen volt viselni.

Valóban mozgáshoz ez a legkényelmesebb, de én ill. a többi csaj kellemetlennek éreztük, mikor a férfi tesitanár abban látott meg minket, nem akartuk neki mutogatni az alakunkat. De ha női tanár lett volna, akkor is ciki lett volna. Hátul becsúszik valamelyest a mozgástól a fenék felé, nem túl kellemes, hogy látszik szinte az egész. Nyáron a fürdőruha, teljesen más, a strandra mindenki úgy megy, ott minden nő szereti megmutatni az alakját, de nem a tornaórán, iskolában. Elöl meg kilógnak az épp növekvő szőrszálak, ha valaki gyantáztat. A hónaljnál meg meglátszik az izzadságfolt.

2011. dec. 21. 12:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és ha valaki betéttel tornázik, az sem látszik nadrágban, pólóban.
2011. dec. 21. 12:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Ahogy az előttem szóló is mondja :) Már elsőben sem voltam hajlandó felvenni, ebben közrejátszott az is, hogy én alapból kényelmetlenül éreztem benne magam. Hiába volt elvileg egy kényelmes, jó fajta dresszem, ha engem zavart hogy az egész "ruha".
2011. dec. 21. 13:22
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Engem azért zavar,mert én sajnos a szőrösebbik fajtához tartozom,és ilyenkor télen egy picit pihentetni szoktam a bőröm,mivel jó időben állandóan szőrtelenítenem kell.Így viszont állandó beszólások,gonoszkodások kereszttüzében vagyok miatta.Ettől eltekintve semmi bajom vele.
2011. dec. 21. 13:59
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

Én nem is tudtam, hogy vannak olyan helyek, ahol a lányok még ilyen szexi cuccban edzenek. Bár nálunk is voltak elsőben. De annak már soksoksok éve. És én már elsősként is eléggé izgisnek tartottam :D

De persze egy jókislány ne mutogassa magát edzésen se

2011. dec. 21. 14:07
 7/9 anonim ***** válasza:
39%

Fiú vagyok...bár szerintem is a kérdező is az...

Na mindegy, téma engem is érdekel:

"Nyáron a fürdőruha, teljesen más, a strandra mindenki úgy megy, ott minden nő szereti megmutatni az alakját, de nem a tornaórán, iskolában. "

Mi a frászkarikás fr@nctól más???

Ráadásul vadidegen előtt...Olyan férfiak előtt akik 40-50 évesek és szándékosan azért mennek ki a strandra mert jól látható ahogy a nagyajkakra rátapad a vizes fürdőruha

Ott már nem csak az alakját mutatja, mert itt nincs alatta bugyi, csak 1 falatnyi bikini ami épphogy eltakarja a nemiszervet meg a mellet...a tangás verzióról nem is beszélve.

Ott nem szégyenkeztek, de attól igen ha a korotokbeli esetleg megnéz a majdnem egész testet fedő dresszben. Tovább mindenki a kéjjenc tanárbácsitól fél...akkor is ha az tanárnő...

Nem szenvedtek ti lányok némi agyhasadásban?

2011. dec. 30. 11:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Nos, nálunk az általad említett tanárnő, valahogy mégis tanárbá :)
2011. dec. 30. 17:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez nem kellemetlen érzés,

Ez női logika

[link]

2011. dec. 31. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!