Miért érzitek magatokat kellemetlenül a tornadresszbe?
Én téged nem értelek, hogy mit nem értesz ezen. Szerintem te nem is lány vagy, hanem pasi, azért is írod ki a kérdést, hogy megtudhasd a titkot. :D Na, de mindegy, leírom neked.
Már nem vagyok sulis, de emlékszem, milyen volt viselni.
Valóban mozgáshoz ez a legkényelmesebb, de én ill. a többi csaj kellemetlennek éreztük, mikor a férfi tesitanár abban látott meg minket, nem akartuk neki mutogatni az alakunkat. De ha női tanár lett volna, akkor is ciki lett volna. Hátul becsúszik valamelyest a mozgástól a fenék felé, nem túl kellemes, hogy látszik szinte az egész. Nyáron a fürdőruha, teljesen más, a strandra mindenki úgy megy, ott minden nő szereti megmutatni az alakját, de nem a tornaórán, iskolában. Elöl meg kilógnak az épp növekvő szőrszálak, ha valaki gyantáztat. A hónaljnál meg meglátszik az izzadságfolt.
Én nem is tudtam, hogy vannak olyan helyek, ahol a lányok még ilyen szexi cuccban edzenek. Bár nálunk is voltak elsőben. De annak már soksoksok éve. És én már elsősként is eléggé izgisnek tartottam :D
De persze egy jókislány ne mutogassa magát edzésen se
Fiú vagyok...bár szerintem is a kérdező is az...
Na mindegy, téma engem is érdekel:
"Nyáron a fürdőruha, teljesen más, a strandra mindenki úgy megy, ott minden nő szereti megmutatni az alakját, de nem a tornaórán, iskolában. "
Mi a frászkarikás fr@nctól más???
Ráadásul vadidegen előtt...Olyan férfiak előtt akik 40-50 évesek és szándékosan azért mennek ki a strandra mert jól látható ahogy a nagyajkakra rátapad a vizes fürdőruha
Ott már nem csak az alakját mutatja, mert itt nincs alatta bugyi, csak 1 falatnyi bikini ami épphogy eltakarja a nemiszervet meg a mellet...a tangás verzióról nem is beszélve.
Ott nem szégyenkeztek, de attól igen ha a korotokbeli esetleg megnéz a majdnem egész testet fedő dresszben. Tovább mindenki a kéjjenc tanárbácsitól fél...akkor is ha az tanárnő...
Nem szenvedtek ti lányok némi agyhasadásban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!