Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Titeket zavarna, ha az egyik...

Titeket zavarna, ha az egyik barátnőtök így öltözködne? Kellemetlenül éreznétek magatokat, ha az utcán vele mutatkoztok? (KÉP)

Figyelt kérdés

Féléve kezdtem el így öltözködni, viszonylag hirtelen jött, japán divat és animék hatására. Én nem érzem kínosnak, ha egyedül megyek valahova, jól érzem magam. Vannak barátaim, akiket nem zavar, de akik nyíltabbak, gyakran mondják, hogy túl gyerekes, nőjek fel, és hozzá félig szánakozva, félig elnézően mosolyognak.

Én nem érzem gáznak, nem érzem, hogy visszafejlődnék. Az biztos, hogy néha idegenek talán emiatt bánnak velem lekezelően, gyerek(es)nek gondolnak, nem vesznek komolyan. Ez a stílus nyilván nem általános Magyarországon, de ezzel nincs bajom.

Titeket zavarna, ha egy barátnőtök elkezdene így öltözködni? Néha úgy érzem, hogy az öltözködésem miatt nem vesznek komolyan. Nem akarom megváltoztatni a környezetem miatt, de ettől függetlenül érdekel mások véleménye.

18 éves lány vagyok, viszonylag magas, vékony.

[link] (2. és 3. lány)

[link]

[link]

[link] (cipő nem)

[link]

Nyilván nem pont ezek a ruhák, de az összhatás ilyen.

2015. júl. 24. 20:29
1 2
 1/15 anonim válasza:
Engem nem zavarna , sőt én cukinak , és merésznek tartanám az egészet :)
2015. júl. 24. 20:46
 2/15 anonim ***** válasza:

Szerintem király :D

25/L

2015. júl. 24. 20:53
 3/15 anonim válasza:
Nem zavarna
2015. júl. 24. 20:58
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik, a skater skirt, cuki harisnya/térzokni kombót én is nagyon szeretem, szoktam is olyanokat hordani. :)
2015. júl. 24. 21:08
 5/15 anonim ***** válasza:
29%
Hasonló helyzetben járhatunk, annyi különbséggel, hogy én nőiesen öltözködöm, ezért buta libának gondolnak. Sok olyan embert ismertem meg akikkel ismerkedésünk elején azt mondta, hogy azt hitte, hogy én beképzelt,bunkó r**anc vagyok, egyszer még egy (női) tanárom azt magyarázta a lányoknak, hogy nem szabad a 20-as éveink előtt kiélni magunkat. Én persze az ilyenekhez jó arcot vágok, mert mit tehetek, de néha jó érzés megtéveszteni őket. Szeretek bizonyítani olyan embereknek akik a róla kialkotott véleményüket elég alacsonyra teszik. A jegyeim jók voltak, nem használtam trágár kifejezéseket, választékosan tudok beszélni, határozott véleményem van (ami mellett kiállok is), szeretek filozofálni és a vallási nézetekről beszélni. A ruháim nem is voltak utcalányosak. Kb így nézek ki: [link] [link] és hasonló sminkkel és ékszerekkel: [link] De én tudom milyen voltam és ezt a tanáraim is tudják, mivel mindig magasra tették a lécet, a 3-ast még ők is rossz jegynek számították hozzám. Nem minden a külső, légy olyan amilyen vagy és ne érdekeljen más véleménye. Ha van személyiséged és eszed nem kell félned attól, hogy ismerkedés után is gyereknek néznek. Attól még lehet értelmes és megbízható. Amikor lekezelően viselkednek vágj vissza nekik, én ezt általában valami szellemes visszaszólással tettem, amit csak az okos emberek értenek. Ne engedd, hogy megtehessék azt a luxust, hogy az első benyomás alapján ítéljenek meg. :)
2015. júl. 24. 21:09
 6/15 anonim ***** válasza:

Érettnek biztos nem neveznélek öltözködés alapján, de attól még lehetsz az. Lehet hogy jól is áll ki tudja.

Valószínű hogy emiatt bámulhatnak meg.

2015. júl. 24. 21:53
 7/15 anonim ***** válasza:
83%

ez még nem a gáz kategória, de szerintem ennél tovább ne menj, mert egy bizonyos pont után ez már gagyi. (sok műanyag, műszempilla, paróka stb).

egyébként szerintem aranyos, de inkább ilyen verzióban hordanám oda, ahol fontos hogy komolyan vegyenek: [link]

[link]

[link]

2015. júl. 24. 22:10
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem zavarna. Végre nem ilyen tömeg cucc. Tudnám, hogy különleges a barátnőm.
2015. júl. 24. 22:23
 9/15 anonim ***** válasza:
Aranyos és egyedi, főleg, hogy ma már tényleg csak azokat a tipikus "tömeglányokat" látni az utcán.
2015. júl. 24. 23:31
 10/15 anonim ***** válasza:
8%
Bocsi, de engem zavarna :/ Gimiben volt egy evfolyamtarsam, aki ehhez hasonloan oltozkodott, nagy mangafan a csajszi, de az o gondolatvilaga mar tenyleg nagyon elvont... Ennek megfeleloen szegenyt mindenki szivatta, kikozositettek. Szoval ha en ilyen oltozetben latnek egy lanyt, tuti elkerulnem, mert az jutna eszembe, hogy biztosan kulonc, furcsa lany.
2015. júl. 25. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!