Titeket zavarna, ha az egyik barátnőtök így öltözködne? Kellemetlenül éreznétek magatokat, ha az utcán vele mutatkoztok? (KÉP)
Féléve kezdtem el így öltözködni, viszonylag hirtelen jött, japán divat és animék hatására. Én nem érzem kínosnak, ha egyedül megyek valahova, jól érzem magam. Vannak barátaim, akiket nem zavar, de akik nyíltabbak, gyakran mondják, hogy túl gyerekes, nőjek fel, és hozzá félig szánakozva, félig elnézően mosolyognak.
Én nem érzem gáznak, nem érzem, hogy visszafejlődnék. Az biztos, hogy néha idegenek talán emiatt bánnak velem lekezelően, gyerek(es)nek gondolnak, nem vesznek komolyan. Ez a stílus nyilván nem általános Magyarországon, de ezzel nincs bajom.
Titeket zavarna, ha egy barátnőtök elkezdene így öltözködni? Néha úgy érzem, hogy az öltözködésem miatt nem vesznek komolyan. Nem akarom megváltoztatni a környezetem miatt, de ettől függetlenül érdekel mások véleménye.
18 éves lány vagyok, viszonylag magas, vékony.
[link] (2. és 3. lány)
[link] (cipő nem)
Nyilván nem pont ezek a ruhák, de az összhatás ilyen.
Érettnek biztos nem neveznélek öltözködés alapján, de attól még lehetsz az. Lehet hogy jól is áll ki tudja.
Valószínű hogy emiatt bámulhatnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!