Lányok ti a barátnőtök elött mennyire vagytok szégyenlősek? csak mert nekem fura hogy ruhaboltba le dob mindent, ti max meddig mutatkoztok? 16L
Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 23:00
1/22 anonim válasza:
Ha az a legjobb barátnőm akkor semennyire ..
2/22 anonim válasza:
fehérneműig minden barátnőm előtt:D
3/22 anonim válasza:
én a hurkáim miatt be se megyek velük egy fülkébe... ha vékonyabb lennék akkor akár fehérneműig is levenném előtte
4/22 anonim válasza:
Minden fehérneműben, de ha melltartó lekerül, akkor elfordulok, ha pedig bugyicsere, akkor pedig fürdőben.
5/22 anonim válasza:
Fehérneműre simán levetkőzöm előttük, ha ezeket le kell vennem, akkor azért vagy fürdő, vagy trükközök, szóval valahogy takarom magam, vagy elfordulok. De ezt is inkább illendőségből, nem vagyok szégyenlős.
7/22 Ágota Nóra válasza:
Barátnőm előtt mesztelen is szoktam mutatkozni.
13l
8/22 anonim válasza:
Ha átjön nálunk, és nekem át kell öltöznöm, fehérneműig leöltözöm előtte, de viszont ha a melltartó is lekerül akkor megkérem hogy forduljon el, de általában látja hogy mire készülök és elfordul magától.
9/22 anonim válasza:
A legjobb baratnom elott semennyire! Osztalykirandulason melltarto nelkul bugyiban furodtunk egymas elott, sima baratnok elott fehernemuig vetkozok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!