14-15-16 éves lányok! Mennyire vagytok szégyenlősek?
En peldaul nagyon szegyenlos vagyok, a baratnoin elott atoltozok, (persze azert bugyit meg melltartot nem) de ha lehet sietek, amugy meg esetleg anyukam elott hajlando vagyok ⬆ igy atoltozni...de am nem. Tudom hogy en mar tul szegyenlos vagyok, de ez sErintem csak onbizalom kerdese.
16/L
Én is hasonlóan úgy vagyok vele, mint az elsô válaszoló. Mondjuk én nem igazán szeretek öltözködni barátnôim elôtt.
16/L
Én az uszodában mindig a WC-ben öltözöm át. :)
28/N
Nem csinálok tragédiát, ha valamelyik szülőm akkor nyit be, amikor öltözök, de direkt nem járkálok előttük meztelenül :D
Barátnők előtt melltartó-bugyi fentmaradásával simán, ha táborban vagyunk és nincs lehetőség egyedül átöltözni, akkor diszkréten megoldjuk, mindneki látott már ilyet.
Uszodában ahova én járok vannak egyszemélyes kis öltözőkabinok, szóval azzal nincs probléma.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!