14-16 éves lányok! Ti mennyire vagytok otthon szégyenlősek?
szia!
én apum előtt nem nagyon vagyok meztelenül meg fehérneműben.anyummal nincs ilyesmi.tőlem bejöhet reggel készülődni a fürdőbe amíg zuhanyzok,nem zavartatom magam.:)
és Te?
14/L
1.vagyok
zuhanyzás után köpenyben mászlálok és zuhanyzás közben az ajtót becsukom,de nem zárom be :)
Hát nekem nincs tesóm, szóval hárman élünk együtt: apa, anya, én.
Meztelenül úgy direkt nem szoktunk a másik előtt járkálni, de nincs akkor semmi, ha véletlenül mondjuk egy szál törölközőben "találkozunk" a lakásban. Meg abból sincs semmi, ha pl valamelyikünk fürdik de a másiknak meg be kell menni a fürdőbe valamiért. Nem azt nézzük.
Fürdésnél én csak behajtom az ajtót, nem zárom be.
Ja és simán mászkálok melltartóban meg tangában otthon, akár apa előtt is, ebben semmi kivetnivalót nem érzek. Ő is szokott csal alsógatyában járkálni.
16L
Fürdéskor becsukom az ajtót, de nem zárom be. Tudják, hogy bent vagyok, és nem nyitnak be. Meztelenül nem mutatkozom előttük, de bugyi-melltartóban simán, akár apukám előtt is.
16/L
Fürdéskor egyértelműen csukott ajtó. Még fürdőruhában is rosszul érzem magam emberek elött, fehérneműben is. :S Strandra sem járok. Szüleim elött nem szoktam se törülközőben se fehérneműben mászkálni, de még a barátom elött sem szeretem...Nagyon szégyenlem a testem. :(
17L (160/60)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!